Együtt a jövő Bajnokaiért! – Jótékonysági aukció

Aktuális

Idézze fel egy pillanatra, mennyire jó érzés volt ünnepelni a magyar sportolók eredményeit a londoni olimpián! Fantasztikus, hogy egy ilyen kicsi ország, mint a miénk képes ilyen sportolókat nevelni szinte a semmiből!  Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy az utánpótlás nevelése mindannyiunk ügye!

A Sportalkímia Alapítvány és a Vatera közösen tesz ezért a célért, és most Ön is részese lehet a jövő sikereinek! Licitáljon az olimpikonjaink által felajánlott relikviákra, hogy a befolyt összegekből újabb olimpikonokat nevelhessenek!

Licitáljon Szilágyi Áron olimpiai döntőn viselt vívókesztyűjére, Cseh László  úszónadrágjára, Csernoviczky Éva judo-övére, vagy a többi értékes sportrelikviára!

A jótékonysági aukció célja a rászoruló tehetséges, fiatal magyar sportolók sportolási lehetőségeinek támogatása, ezért az árverésből befolyt teljes összeget a Sportalkímia Alapítvány kapja.

Az Alapítvány az ismert olimpiai-, világ- és Európa bajnok sportolóktól származó személyes sportrelikviák elárverezésével befolyt összegből támogatást kíván nyújtani azon rászoruló családoknak, ahol problémát jelent a tehetséges gyermekek sportegyesületi tagdíjának, sportfelszerelésének, versenyének illetve edzőtáborának költségeinek kifizetése.

„Tevékenységünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy újra sikeres magyar sportutánpótlás bázis nőhessen fel, mely hosszútávon hozzájárul a magyar sportsikerekhez.”

Sportalkímia Alapítvány

Licitáljon Ön is a sportrelikviákra, és álljon egy jó ügy mellé! »

Vélemény, hozzászólás?