Tippek több termék meghirdetéséhez

Tippek

Mai tippünkkel abban szeretnék segíteni felhasználóinknak, hogy milyen módon lehet meghirdetni több darab ugyanolyan terméket a Vaterán.

  • Lehetőség van arra, hogy ezeket a termékeket külön-külön aukciókban hirdesse meg, viszont egy időben maximum tíz darab egyforma aukció futhat a Vaterán.
  • Ha egyben szeretné értékesíteni a termékeket (csomagban), akkor ezt egy aukcióban is meghirdetheti. Amire ilyenkor ügyelni kell, hogy a megadott ár a teljes mennyiségre kell hogy vonatkozzon. Értelemszerűen a termékek darabonkénti eladása ebben az esetben nem lehetséges, és a termékfeltöltés során a darabszámhoz 1-et kell megadni.
  • Indíthat úgynevezett több darabos, fix áras aukciót, amellyel a darabonkénti értékesítés is megvalósítható. A megadott ár ilyen esetben egy darabra értendő, a darabszám mezőbe pedig az értékesíteni kívánt teljes mennyiséget kell megadni. A terméklapon ettől eltérő ár nem szerepelhet, azaz ez az eladási forma csak azonos árral rendelkező, hasonló termékek esetén alkalmazható. Ilyenkor, ha a Vevő több darabot szeretne vásárolni, minden darabot ezen aukció keretén belül kell megvásárolnia.

Köszönjük a figyelmét!

További jó aukciózást kíván

a Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?