Vatera Caritas – Jótékonysági árverés Vadon Janival

Aktuális

Már régóta szerettük volna a pénzbeli adományokon túl “kézzelfogható” segítséget is nyújtani a rászorulók számára, így a közelmúltban életre keltettük a Vatera jótékonysági szervezetét, a Vatera Caritas-t. A Vatera Caritas egy a Vateránál dolgozókból alakult csoport, akik elkötelezettek a társadalmi szerepvállalások terén.

Célunk, hogy hátrányos helyzetű családokat, gyermekeket segítsük, és nem csupán pénzzel, de kétkezi munkával is: felújítással, renoválással vagy akár építkezéssel.

Elsőként a békásmegyeri Családok Átmeneti Otthonának felújításában vettünk részt. Az augusztusi hőségben különleges segítségben lehetett részünk Vadon Jani jóvoltából, aki nemcsak a rádiós műsorvezetésben, de a nemes ügy érdekében ezúttal ecsettel a kezében is remekelt.

Jani részéről a segítségnek még korántsem volt vége, ugyanis felkereste a londoni olimpián és paralimpián aranyérmet nyert olimpikonokat, és aláíratott velük egy pólót, amelyet most árverése bocsátunk. A különleges eszmei értéket képviselő pólót összesen 12 sportoló írta alá.

Az árverésből befolyt összeget Vadon Jani és a Vatera Caritas a békásmegyeri átmeneti otthon javára ajánlotta fel! Álljon mellénk a jó ügy érdekében, és támogassa Ön is kezdeményezésünket!

Licitáljon az aranyérmes olimpikonok által dedikált pólóra és támogassa Ön is a Máltai Szeretetszolgálat békásmegyeri átmeneti otthonát! »

Vélemény, hozzászólás?