Termékek listaoldali megjelölése

Tippek

Örömmel jelentjük be, hogy néhány perce újabb funkcióval bővült a Vatera! Az új lehetőséggel mostantól még könnyebben és gyorsabban elkülönítheti az Ön számára érdekes termékeket.

Tudnivalók a termékek csillagozásáról:

  1. Az új funkció használata nagyon egyszerű: a listázó oldalakon minden aukció mellett talál egy csillagot. Ha érdekli a termék és szeretné később is megnézni, akkor nincs más teendője, egyszerűen csak kattintson a csillagra! A csillagozott termékeket ezután külön fülön megtekintheti a listaoldalon.
  2. Gyors kiválasztás: a csillagokat már a listaoldalakon is használhatja, így a termék megjelöléséhez nem kell belépnie a terméklapra, és lassú internet kapcsolattal is képes lesz gyorsan válogatni.
  3. Emlékszik Ön helyett: ha a csillagozást bejelentkezve végzi, akkor a rendszer automatikusan elmenti az Ön által megjelölt termékeket. Így ezeket az aukciókat bármilyen számítógépről elérheti, legyen az a munkahelyi vagy akár az otthoni gépe.
    Nem bejelentkezve is megcsillagozhatja a termékeket, ha utána bármikor ugyanarról a számítógépről bejelentkezik, automatikusan eltároljuk Önnek a korábban megcsillagozott termékeket is.

Reméljük az új szolgáltatás elnyeri a tetszését, próbálja ki most!

További sikeres Vaterázást kíván:

a Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?