Figyelem! Adathalász vásárlási kísérlet!

Aktuális

Kedves vaterás eladók!
Az utóbbi órákban több bejelentést is kaptunk a lent olvasható, nem valós vásárlásokról szóló adathalász email-ekről. Kérjük, ha ilyen levelet kaptok, kezeljétek fenntartással, semmiképpen NE KATTINTSATOK az üzenetben szereplő linkre, és NE VEGYÉTEK FEL a kapcsolatot a partnerrel!

 

“Üdvözletem
Az alkalmazás száma: 32378013
Nagyszerű hír! Az Ön árucikke lefoglalt!
Hip-hip hurrá! Tételét most megvásárlásra jelölték! A rendszer nyugtázta az Ön termékének beszerzésére és a vásárlóhoz történő szállítására vonatkozó megrendelést. Erősítse meg eladását a mellékelt gomb megnyomásával, és azonnal a rendelést visszaigazoló oldalunkra irányítjuk. Figyelmesen kövesse az oldalon található részletes utasításokat, hogy garantálja az eladott termék pontos kifizetését.”

“Kedves Ügyfelünk,Tisztelettel köszönti Önt a Vatera technikai támogatásának képviselője. Köszönjük, hogy minket választott. Szeretnénk tájékoztatni, hogy sikeresen eladta a termékét. Azonban fiókjában észleltünk gyanús tevékenységet, ezért kérjük, végezze el a verifikációt, és igazolja kézi módon a termék eladását. Ehhez kattintson az alábbi speciális hivatkozásra:Hivatkozás:t.ly/vatera.pay.safe/677568Amennyiben kérdése vagy problémája merülne fel, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Bármikor szívesen segítünk Önnek.Köszönjük megértését és bizalmát.Tisztelettel,Peter Varga Vatera Technikai Támogatás”

Természetesen az ügyet kivizsgáljuk és megtesszük a szükséges lépéseket, addig is köszönjük a türelmeteket! Ha szeretnétek kérdezni vagy további segítségre van szükség, vegyétek fel a kapcsolatot a Vatera ügyfélszolgálatával, hogy a kollégák segíthessenek!

További sikeres aukciózást kívánunk!
A Vatera csapat

16 comments

  • ÜdvözletemT Ma kaptam ezt az emailt erről a címről. Vatera Team – Rendelési szám 93736121
    Megrendelés száma: 93736121
    Gratulálunk! Sikeresen eladta az árut

    Majdnem kész az egyezség biztosítása! Egy vevő biztosította a termékét, és folyamatban van a szállítási megállapodások megszervezése. Erősítse meg eladását a kijelölt gomb aktiválásával, és azonnal átirányítjuk megrendelés-megerősítő oldalunkra. Az eladott termék megfelelő fizetésének garantálása érdekében szigorúan kövesse a megadott irányelveket.

    Tranzakció befejezése
    Szívélyesen vesszük, hogy weboldalunkat választja árui forgalmazásának helyszínéül.
    Az adásvétel megerősítéséhez, kérjük, koppintson az alábbi gombra, belépve a megerősítő oldalra.

    A cheten a ” segítő” egy SMS-re hivatkozott, hogy abban küldtek egy kódot azt írjam be. Írtam, hogy nem jött kód.
    Erre egy monitor képet kértek illetve egy orosz szövegret adtak meg a telefonszámomnak, mondvén, hogy javítsam ki amennyiben hibás. Természetesen egyiket sem tettem meg és kiléptem. Csak Önök felé jelzem az új ” formulát”

    • Kedves Zsuzsanna! Köszönöm a jelzést! Továbbítottam a biztonsági csoportnak, ők megteszik a szükséges lépéseket! Üdv, Vatera Tünde

  • pererlorin
    Tomilelle fiókját feltorték és azon keresztül vásárlásról szóló emailt kaptam. Vateratól is kaptam és azóta is kapok hivatalos éresítéseket a termékem eladásáról /3342142502/ termékód. Tomilelle jelezte Önöknek fiókja fertőzéses. Várom válaszukat, ÉRTÉKELEST NEM IRTAM

    • Kedves Péter! Ahhoz hogy a rendszer ne számlázza ki a jutalékot, mindenképpen szükséges a negatív értékelés! Ilyen esetekben lehetőség van a feltöltési díj és a kiemelés jóváírására is, ehhez kérem írjon az ügyfélszolgálatunkra! Köszönöm! Vatera Tünde

  • A fazek54 nevű felhasználó profilját valószínűleg feltörték, leütötte egy eladó termékemet és ismételt csaló emaileket kapok azóta a vásárlással kapcsolatban, amivel a netbank adataim akarják megtudni. Szeretném felhívni a figyelmet a csaló profilra, illetve érdeklődni szeretnék, hogy a tranzakció törlésére milyen lehetőségem van ebben az esetben? Köszönöm előre is a választ!

  • Kedves Dukane!! No para!! Ugyan úgy megy minden mint régen!! Csak nem kattintunk mailba kapott link-re és főleg nem lépünk be azon keresztül a netbankunkba!!!!!!!!!!!!! Ennyi!!!

  • Azonnal feljelentést tenni az illetékes hatóságnál!!!
    Semmilyen formában nem szórakozhat ilyen nulla
    senki a vaterásokkal!!!
    Ennyi!!!

  • Tiszteletem! Már évek óta a vaterán adok-veszek.Most nem értem ezt a jelentést. Nem tettem semmi különöset csak megnéztem hogy hogyan áll a licitáció mert én vagyok jelenleg a legtöbbet ajánló.Remélem hogy a licitálásomra nem lesz semmi hatása.

    • Kedves Dukane! A blogposzttal arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy ha a fenti szöveghez hasonló üzenetekre ne reagáljanak a felhasználók. Üdv, Vatera Tünde

Vélemény, hozzászólás?