Foxpost rendszerleállás január 27-én

Aktuális

Kedves Vaterafutár felhasználók!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2024. január 27-én szombaton 22:00 óra és 28-án 02:00 óra között rendszerfrissítés miatt a FOXPOST szolgáltatásai (pl. csomagautomatáink, foxpost.hu, stb.) elérhetőségében kiesés várható.

A karbantartás annak érdekében történik, hogy jelentősen növekedő FOXPOST ügyfélkört az eddig megszokott gyorsasággal és folytonossággal tudják kiszolgálni.

A karbantartás érinti a teljes csomagautomata-hálózat működését és minden digitális felületet, így a  vaterafutar.hu/vateracsomagpont/foxpost/automata és a foxpost.hu honlapot, valamint az applikációt és az üzleti partnerek által használt API kapcsolatokat is. Küldemények előkészítésére, feladására és átvételére sem lesz lehetőség. A leállás magánszemélyekre és üzleti partnerekre egyaránt vonatkozik.

Ebben az időszakban

  • nem lesz elérhető a foxpost.hu, így csomagot előkészíteni, címkét generálni, csomagot nyomon követni sem lehet,
  • automaták ideiglenesen nem lesznek elérhetőek, így csomagot feladni sem lehet, illetve címzettek nem tudják majd azokat átvenni,
  • API-n keresztül sem működik majd a kommunikáció, így átmenetileg nem lehet majd csomagot előkészíteni, címkét generálni és feladni.

A karbantartásnak köszönhetően a jövőben még gyorsabb és korszerűbb lesz szolgáltatásunk.

Megértéseteket köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?