Legutóbbi bejegyzések

Vaterafutár – Foxpost hírek

Hamarosan itt az év leghúzósabb időszaka! A zökkenőmentes karácsonyi csomagküldés érdekében a FOXPOST extra készültséggel vár benneteket a Vaterafutár oldalán. Hogy az ajándékok biztosan a fa alá kerüljenek, a FOXPOST a következő fejlesztésekkel készül:

  • 42 helyszínen jelentősen bővítik az automatákat, összesen több mint 1600 rekesszel.
  • 5 új automata kerül kihelyezésre (Szombathely, Dunakeszi, Budaörs, Győr, és egy meglepetés helyszín).
  • Bővített műszak számban és 30%-kal megnövelt járműparkkal dolgoznak az ünnepekig.
  • A forgalmasabb automatákat naponta 2-3 alkalommal töltik és ürítik, immáron hétvégén is.
  • Személyes helyszíni átadást szerveznek, ha esetleg feltorlódnának a csomagok.

A fenti változtatások ellenére előfordulhat, hogy a kézbesítési idő kitolódik akár 2-4 munkanapra is, emiatt előre is köszönjük a türelmeteket!

FONTOS! Hogy biztosan odaérjen a csomag karácsonyig, az automatás feladások határideje december 19. kedd, a házhozszállítás határideje pedig december 15. péntek!

 

További fontos hír, hogy november 27.-től az alábbi árakon lesz elérhető a szolgáltatás.

Vaterás csomagok 11.27.-től automatából- automatába automatából házhoz
XS-S 499 Ft 890 Ft
M 599 Ft 1090 Ft
L-XL 799 Ft 1590 Ft

 

Nem vaterás csomagok 11.27.-től automatából- automatába automatából házhoz
XS-S 690 Ft 999 Ft
M 790 Ft 1249 Ft
L-XL 990 Ft 1699 Ft

További jó csomagfeladást kívánunk!

A Vatera csapata

FOXPOST ügyfélszolgálat:
info@foxpost.hu
06-1-999-0-369
hétfőtől péntekig,
8-20 óra között

Legendás aukciók backstage 2.rész

Már tényleg csak napok vannak hátra a játékból, így ha eddig még nem neveztél, ezen a héten mindenképpen tedd meg! A tét nem kevesebb, mint egy barcelonai, vidámparkos kiruccanás, valamint 50 db limitált kiadású Vatera Legendák ajándékcsomag, amit a beküldők között sorsolunk ki.

Itt nevezhetsz a játékra: http://www.vatera.hu/legendak/index.php

Beküldési határidő: 2017. november 20.

A játék indulásakor beküldött kedvenceinket már bemutattuk, de most lássuk az utóbbi napok legviccesebb, legmeghökkentőbb nevezéseit. A beküldöttek között találsz Trabant motoros sárkányrepülőt, bocira hajazó cica perselyt, százassal működő repülőgép szimulátort, különleges tetőcserép festményeket, hihetetlen 458 darabos üzenetes kupakgyűjteményt, egy titokzatos idén átadott MTVA közmédia életmű díjat, illetve egy jeti által ihletett sámlit és asztali dobozkát.

De ugyanitt megtalálod Rendit, a pedálos zsigulit, a sokakat megosztó limitált LEGO Király Gábor nadrágot, vagy elolvashatod az elkóborolt nyugdíjas öregúr és a pihenésre vágyó diótörő katona történetét. Itt megnézheted az összes felsorolt aukciót, és ha bírod cérnával, akkor még többet:  http://www.vatera.hu/legendak/tikuldtetek.php 🙂

A kulisszák mögül jelentjük, hogy a különleges ajándékcsomagok már készülőben vannak, és annyit már elárulhatunk róluk, hogy piszok jól néznek ki. 🙂

Reméljük, meghoztuk a kedvet a játékhoz, vadászatra fel!

Vaterafutár MPL változások

Nyakunkon a karácsonyi hajrá, így fontosnak tartjuk, hogy minden vaterafutáros infóról időben értesüljetek. Ez alkalommal az MPL futárt érintő változásokról olvashattok. Ha valamilyen kérdés felmerülne, írjatok az ügyfélszolgálatra (https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat), ahol a kollégák igyekeznek minden kérdésre választ adni.

1. November 2-től az MPL csomagautomatás árai a következőképpen fognak alakulni a Vaterafutáron:

Vaterás eladáshoz rendelve: 600 Ft
Nem vaterás (külsős) rendelés esetén pedig 889 Ft
lesz mind a 4 súly-sávban.

2. November 10-től változnak a háznál történő nem vaterás csomagfeladás és kézbesítés árai:

2 kg-ig   1 190 Ft
5 kg-ig   1 390 Ft
10 kg-ig  1 490 Ft
20 kg-ig  1 990 Ft
30 kg-ig  4 090 Ft
40 kg-ig  5 890 Ft
A vaterás csomagfeladás árak NEM VÁLTOZNAK!

3. November 15-től december 31-ig a megnövekedett postai forgalom miatt ideiglenesen nem lesz elérhető a háznál történő csomagfelvétel.

4. Az ünnepi időszakban a megnövekedett csomagforgalom miatt előfordulhat, hogy az  1 napos csomagszállítási idő  2-3 napra növekszik.

5. Novemberben a legforgalmasabb csomagautomaták rekeszeinek száma bővül:
Budapest: Sugár (IKEA felől), Váci út Tesco, KÖKI, Allée Bevásárlóközpont, Csepel Pláza,
Debrecen – Malompark, Székesfehérvár – Posta Feldolgozó, Pécs – MÁV állomás, Szombathely – Tesco,

6. November 10.-től országszerte elérhetőek lesznek az új Ünnepi CsomagPontok, ahol egyszerűbb és könnyebb átvételi lehetőséget biztosítanak az ügyfeleknek. A CsomagPontok nagy látogatottságú hipermarketek parkolóiban lesznek elérhetőek 13 helyszínen, így akár bevásárlásaitok alkalmával is átvehetitek MPL-es csomagjaitokat, parkolási nehézségek nélkül.

A CsomagPontok vasárnap is nyitva tartanak, és csak csomagátvételi funkciót töltenek be!

7. November közepén újabb 62 MOL kút kerül be a hálózatba, így a jelenlegi 123 kút helyett már 185 MOL-kútra lesz lehetőség csomagot rendelni.

Még több információ és futárrendelés a http://www.vaterafutar.hu/#mpl oldalon.

Köszönjük a figyelmeteket!

A Vatera csapata

A Vatera veteránja: Havasi Sándor (havasis)

Gondoltátok volna, hogy nyereményjátékok is elindíthatnak egy vaterás karriert? Havasi Sándorral, alias „havasis”-sel éppen ez történt. Ismerjétek meg kiváló értékelésű veteránunkat, aki a kezdetek óta közel 9000 adásvételt bonyolított le töretlen lelkesedéssel!

– Majdnem 12 éve vaterázol, s a fókuszt mindig is a kazettákon tartottad. Emlékszel még, hogy miért éppen ezekkel a termékekkel kezdtél el foglalkozni?

– Régebben nagyon sok nyereményjátékban vettem részt: gyakran indultam sms-es és teletextes játékokon, illetve a Pesti Est és az Exit játékait is nagyon kedveltem. Majdnem minden héten játszottam, és gyakran volt szerencsém – sokszor nyertem CD-ket, kazettákat, lemezeket… Amire épp nem volt szükségem, azt feltettem a Vaterára.

– Hogyan nőtte ki magát ez a tevékenységed? Jelenleg körülbelül kétezer terméked aktív – gondolom, ezek már nem mind nyeremények.

– Igen, a mostani termékeimnek maximum 1-2%-a nyeremény, már nem vagyok olyan aktív játékos, mint régen. Mindig is rajongtam a zenéért: teljesen mindenevő vagyok, emellett gyerekkorom óta trombitálok – adta magát a dolog, hogy komolyabban is elkezdjek magnókazettákkal foglalkozni. Ha pedig már kazettákról volt szó, a VHS-eket sem hagyhattam ki, beleástam magam a filmek világába is. Elkezdtem nagy tételben felvásárolni használt kazettákat, amelyeket továbbadtam.

– Néha felbukkan a termékeid között egy-egy kávéfőző, ruha vagy más típusú tárgy is.

– Igen, amikor örököltem, sok olyan holmi került hozzám, amire nem volt szükségem, így eladtam őket. Ha olykor saját dolgoktól válnék meg, azokat is feltöltöm az oldalra. Hihetetlen, de a Vaterán mindent el lehet adni, az 1 Ft-os papírtokokat ugyanúgy viszik, mint a kerékpárokat. Néha olyan dolgokat is elvisznek jó áron, amiről az ember nem is gondolná, hogy annyit ér. A fő profilom azért a kazetta maradt.

– A torrentek világában van még kereslet rá?

– Meglepő, de van. Vannak filmek, amik csak kazettán jelentek meg, és nem lehet letölteni őket az internetről sem… Ezeket gyakran keresik gyűjtők, és nálam megtalálják. Mivel nagyon széles a palettám, még külföldi gyűjtők is rám szoktak akadni – előfordult, hogy amerikai vásárlónak kellett postáznom.

– Könnyen megérteted magad a külföldi vásárlókkal is?

– Igen, szerencsére több nyelven is beszélek: németül, angolul és kicsit oroszul. Ha valaki ezeken a nyelveken kérdez tőlem, én is úgy válaszolok neki – mindig törekszem arra, hogy a vásárlóim elégedettek legyenek, és 100%-osan megbízhatónak tartsanak. Például naponta járok postára, ugyanis fontosnak tartom, hogy minél gyorsabban megkapják a vevők, amit rendeltek, akkor is, ha nem jelezték, hogy sürgős a dolog.

– Te magad is szoktál vásárolni a Vaterán, vagy csak eladóként vagy jelen?

– Igen. Amire szükségem van, azt megveszem, amire nincs szükségem, azt pedig értelemszerűen eladom.

– Milyen típusú termékeket szoktál keresni az oldalon?

– Teljesen változó. Amire szükségem van, azt először mindig a Vaterán keresem, mert pénztárcakímélő. Ha ott nem találok semmit, akkor más aukciós oldalakon nézelődöm, de ez ritkán fordul elő, mert a többi oldalon jóval kevesebb termék van.

– Ezt örömmel halljuk. 😊 Ezúton is gratulálunk az elért eredményeidhez, és további sikeres vaterázást kívánunk!

Ha kazettára vadásztok, mindenképpen nézzétek át havasis termékeit – nála olyan darabokra is rábukkanhattok, amit eddig sehol máshol nem találtatok meg!

TOP keresések – 2017. október

Két oka lehet annak, hogy a dióbél felkerült a toplistára. Az egyik, hogy a mókusok titkon figyelik a vaterás készleteket, hogy majd jól bespájzolhassanak télire. A másik pedig, hogy már most lázasan készülődtök a bejgli sütésre. Amíg ezt kiderítjük, rágunk egy kis diót, tegyétek ti is, hiszen nem csak egészséges, de nagyon finom is! 🙂 Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek október első heteiben a Vaterán!

Top 10 keresés a Vatera oldalán – 2017. október

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
H&M légpuska
LEGO dióbél
C&A elektromos cigaretta
O-bag kanapé
Desigual kutyaház
Makita szőnyeg
Airsoft eszterga
IKEA bajonett
Matchbox láncfűrész
Adidas szekrény

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

 

 

Licitálj és segíts a Hrubi családnak!

A tavalyihoz hasonlóan ismét egy nehéz sorsú magyar család karácsonyát szeretné szebbé tenni Beke Erika és Büki Péter, a barcelonai Futballarium Barcelona étterem tulajdonosai.

Ezúttal az emlékezetes 2017.03.08-ai BL Barcelona-Psg visszavágó mérkőzésére az FC Barcelonától kapott történelmi emlékmezt kínálják fel eladásra, melyet a mérkőzésen kezdő csapat dedikált (többek között Messi, Neymar, Suarez, Iniesta).

Listázási díj mentes hét a Műszaki cikk és mobil kategóriában!

A nyertes: itsallright

Tény, hogy a szívünkhöz nőtt emlékeken kívül a műszaki cikkek és egyéb kütyük azok, amelyektől nehéz az elválás.  Ha már neked is több darabos gyűjteményed van az okostelefonokból, és minden fiókodra jut egy használaton kívüli pendrive, akkor eljött a te időd!  A gyerek úgyis állandóan nyafog, mert soha nem találja a több doboznyi megunt PS4 játékból a kedvencét.

Legendás aukciók backstage 1.rész

Halihó Mindenki! Első alkalommal jelentkezünk a Legendás aukciók játék színfala mögül. Ez alkalommal szeretnénk néhány kulisszatitkot elárulni, és megmutatni jelenleg épp hogyan áll a játék.

Köszönjük szépen az eddig több mint 900 beérkezett nevezést! Láthatjátok, hogy első ránézésre is sok az aukció, ahhoz képest ahány ténylegesen kikerül a “Ti küldtétek” oldalra.

Vadássz a Vaterán, és nyerj!

Aki nem most kezdte a pályafutását a Vaterán, biztosan emlékszik néhány olyan vicces aukcióra, amin több napig fogtuk a hasunkat. Vagy maga az eladandó termék vagy a beérkezett hozzászólások voltak hihetetlenül viccesek. Volt olyan aukció, ami szinte beleégett a köztudatba, mint például a mikróját fotózó férfi vagy a remek hozzászólásokról elhíresült Thomson tévé. A szép emlékek miatt (na meg, mert remekül szórakoztunk), most újra életre keltjük a Vatera legendáit és keressük hozzá az új aukciókat!

TOP keresések – 2017. szeptember

Izgalmas keresőszavakat hozott az ősz! Tény, hogy a márkáknál nincs nagy változás, viszont a kulcsszavaknál találtunk néhány meglepetést. A világító cipő is hihetetlenül menő, de külön öröm a kutyaház népszerűsége, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy a vaterás gazdik szívükön viselik az ebek sorsát. Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek szeptember első heteiben a Vaterán!