Legutóbbi bejegyzések

Listázási díj mentes napok minden új termékfeltöltésre!

Eszedbe jutott már mekkora kincsesbánya rejlik a temérdek otthon tárolt, felesleges holmi között? Vértezd fel magad, kutasd fel az összes megunt cuccot a házban és add el a Vaterán! Kinőtt ruhák, ezerszer olvasott könyvek, megunt bútorok? Ne tárold őket tovább a padláson, inkább töltsd fel az ingyenes hétvégén és néhány hét múlva zsebeld be az eladásukból befolyt összeget.

Már most érdemes előkészülni, hiszen 2017. szeptember 15. és 17. között minden újonnan listázott terméket ingyen tölthettek fel a Vaterára és a TeszVeszre! http://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/

Hirdesd meg termékeidet ingyen  »

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési ) díj mentes napok részleteiről:

 • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2017. szeptember 15. 0:00 és 2017. szeptember 17. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalakat érinti;
 • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
 • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem;
 • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon
 • 2017. szeptember 18. napján 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra;
 • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik;
 • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF.) és a TeszVesz Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: FF.) irányadóak
 • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes napok bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

TOP keresések – 2017. augusztus

Szinte hihetetlen, de vannak bizonyos márkák a Vaterán, amik egyszerűen lesöpörhetetlenek a toplistáról. Süthet nap, fújhat jeges szél, a mostani listás márkák egész évben sikeresek a Vaterán! Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek augusztus első heteiben a Vaterán!

Top 10 keresés a Vatera oldalán – 2017. augusztus

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
O-bag légpuska
IKEA íróasztal
H&M kanapé
LEGO kerékpár
Airsoft elektromos cigaretta
Converse medence
Adidas elektromos roller
Desigual bajonett
Matchbox emeletes ágy
Nike szekrény

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Vaterafutár határok nélkül

Kedves Felhasználóink! Örömmel jelenthetjük be, hogy újabb lépcsőt léptünk a Vaterafutárral. Eltöröltük a határokat, mostantól akár 24 országba rendelhettek futárszállítást a DPD-vel, a piaci árakhoz mérten kedvezőbb áron.

Célország Ár / csomag
Ausztria, Horvátország, Szlovákia, Szlovénia 4024 Ft
Belgium, Csehország, Hollandia, Lengyelország, Németország, Románia 5572 Ft
Bulgária, Dánia, Egyesült Királyság,

Észtország, Franciaország, Írország, Lettország, Luxemburg,

Olaszország, Svédország

7738 Ft
Finnország, Görögország (szigeteket kivéve), Portugália, Spanyolország 11453 Ft

 

Fontos tudnivalók:

 • Nemzetközi szállítás esetén utánvétes csomagfeladás nem lehetséges.
 • Az aktuális ár a szolgáltatás igénybevételekor érvényes Euró-Forint középárfolyam függvényében változik!
 • A feladni kívánt küldemény maximális tömege (csomagolással együtt) 31,5 kg
 • Maximális *övméret legfeljebb 3 méter lehet (maximális hosszúság: 1,75 m).
 • Külföldi küldemények esetén a biztosítás értéke a CMR (Nemzetközi Árufuvarozási Szerződéről szóló Egyezmény) alapján – 8,33 SDR/kg. A csomag biztosítási összegét minden esetben feltüntetjük a súlymező alatt (annak kitöltését követően)!
 • A küldeményt nyitott állapotban kell átadni a futárnak, aki ellenőrzi, hogy a küldemény tartalma megfeleljen az adott országra vonatkozó előírásoknak.

Még több információért és a szolgáltatás megrendeléséért keressétek a Vaterafutár- DPD oldalon belül a “Külföldi szállítás” fület. További kérdések esetén a vaterafutar@dpd.hu email címen kérhettek információt a DPD ügyfélszolgálatától.

Sok nemzetközi kapcsolatot és eladást kíván,

a Vatera csapata

*Övméret számítása: 2 x szélesség + 2 x magasság + 1 x hosszúság.

Vágj rendet a gyerekruhák között öt lépésben!

Tudtad, hogy a gyerekek nyáron nőnek a legjobban? Ha még eddig nem csekkoltad a lurkókat, akkor még most tedd meg, ne az évnyitón derüljön ki, hogy mindegyikük kinőtte az ünneplőjét. És ha már felpróbáltátok a kötelező sulis ruhákat, akkor nézzétek végig az összes szekrényt és fiókot. Ha minden a papírforma szerint zajlott, akkor a mustra végén óriási ruha kupac mellett fogtok csücsülni. A kérdés már csak az, mit fogsz kezdeni a temérdek kinőtt gyerekruhával? Mi azt mondjuk, ne bonyolítsd túl, töltsd fel őket ruhacsomagként a Vaterára!

„A ruhacsomag kifejezetten kedvelt a vásárlók körében, hiszen egy aukcióval akár egy egész szezonra elegendő ruhát szerezhetnek meg átlagban nagyon jó áron, ráadásként a szállítás-postázás is sokkal egyszerűbb és költségkímélőbb.”

 1. Elsőként szedd szét a ruhákat nemek szerint. Persze ez csak akkor aktuális, ha fiú-lány kombót hozott a gólya. 😉
 2. Válogasd szét méret szerint a ruhákat! Nézd meg a címkéket, a mért centin kívül az ajánlott életkort is vedd figyelembe.
 3. Szortírozd szét kategóriákra (rövidnadrágok, hosszúnadrágok, pólók, pulóverek mehetnek különböző kupacokba) a darabokat.
 4. Könnyebben eladhatod a ruhacsomagot, ha szétbontod szezon szerint (átmeneti, téli, nyári) a ruhákat.
 5. A kész ruhacsomagoknak adj árat és töltsd fel őket a Vaterára! Ezen a héten (08.14. – 08.20.) nem számolunk feltöltési díjat a gyerekruha kategóriába feltöltött újonnan listázott termékekre. Ráadásként a feltöltők között kisorsolunk egy Lenovo Miix laptopot!

Készülj velünk az iskolakezdésre és nyerj egy laptopot!

 

A laptop nyertese: SZSIPOS73

Hamarosan becsengetnek, de te még rá sem néztél a gyerek sulis cuccaira? Hidd el, tökéletesen megértünk! Kinek van kedve 40 fokban tankönyvek és kinőtt gyerekruhák között kutakodni? Most mégis azt ajánljuk, hogy kapd össze magad és robbantsd fel a gyerekszobát! Több nyomós érvünk is van, hogy nekiláss a rendrakásnak!

Foxpost kánikula akció és nyereményjáték

blog_foxpost_akcio_vat

Nem tudjuk, te hogy bírod a hőséget, de nálunk olyannyira beütött a kánikula, hogy kedvenc Vaterafutárunk sem bírta tovább és mindenki nagy örömére levetkőzte eddigi árait! Az akció egészen augusztus végéig tart, a csomagküldés automatába 400 Ft-tól, az automatából házhoz szolgáltatás pedig 740 Ft-tól elérhető a *http://www.vaterafutar.hu oldalon.

TOP keresések – 2017. július

blog_vat_top_07

Júliusban már nyoma sincs a Spinner őrületnek, viszont feltűnt egy új, izgalmas keresőszó a toplistán. A Wikipédia szerint a Segway egy önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású eszköz az ember helyváltoztatásának elősegítésére. Eddig többnyire csak a turista célpontok közelében tűntek fel a mókás járművek, de ha már a Vaterán is ilyen népszerű, akkor ki tudja mit hoz a jövő? Ti próbáltátok már? Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek július első heteiben a Vaterán!

Gazdik nyári hétparancsolata

blog_kutya

Az idei nyár sem kímél minket, az elkövetkezendő hetekben is folyamatosan 30 fok fölött áll majd a hőmérő higanyszála. A hőséget nem csak mi viseljük nehezen, hanem négylábú társaink is, ezért ebben az időszakban fontos néhány alapszabályt betartani.

0 Ft feltöltési díj minden újonnan listázott termékre!

blog_vatera (2)

Ha hihetünk az időjósoknak, hétvégén kapunk némi szusszanást a nyártól. Használd ki a kánikulamentes napokat és kattanj rá a Vaterára! Töltsd fel feleslegessé vált cuccaidat, majd néhány nap múlva zsebeld be az eladott termékek utáni nyereséget! Július 14-16. között minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Vaterára és a TeszVeszre is! Legyél leleményes, használd ki akciónkat, nyaralj augusztusban a Vaterán beszedett pénzből!

A Vatera veteránja: Szeitler Attila (SOUTHERN60)

topelado_20170710_southern60

Szeitler Attilát gyűjtői szenvedélye terelte a vaterázás felé. Attila bő 13 évvel ezelőtt csatlakozott közösségünkhöz, de a vinyl lemezek iránti rajongása még korábbra nyúlik vissza. Ismerjétek meg egy igazi vagány veteránunkat!

– Emlékszel még, hogy mi volt az a meghatározó dolog, ami miatt elkezdted gyűjteni a vinyl lemezeket?

– Több mint 40 éve kezdődött a történet. 1969-70-ben felfedeztem édesapám szalagos magnóját, amelyen remek dalokat lehet hallgatni. Nagyon érdekes zenéi voltak, Paul Ankától kezdve Louis Armstrongon át a Beatles-ig sok-sok együttestől voltak felvételei. Szép lassan eloroztam tőle a felszerelést, teljesen odavoltam érte. Később az ismerősi körömben sokaknak volt lemezjátszója, és megörültem, hogy végre 35-40 percnyi hanganyagot is fel lehetett venni. 1977 körül már nekem is voltak lemezeim, de