Adj fel egy hirdetést az Otthon, kert kategóriába, és nyerj!

Aktuális

SORSOLTUNK! 🥳
Gratulálunk IIkrek, Grafika21 és Riederotti!
Kérjük, mihamarabb válaszoljatok a már kiküldött vaterás nyereményértesítő e-mailre, hogy küldhessük a nyereményeteket! 🙂

Március 4-10.
Tavaszváró ingyenes hét az Otthon és kert kategóriában
Adj fel egy hirdetést, és nyerj kertészeti utalványt!

ADJ FEL EGY HIRDETÉST MOST »

Ezen a héten minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel az Otthon és kert kategóriákba! Ráadásként a feltöltők között kisorolunk 3 darab 15 ezer forint értékű kertészeti utalványt!

Az elmúlt napokban ezeket keresték az Otthon és kert kategóriában, ha neked is van feleslegben ilyen holmid, HIRDESD MEG, ÉS ADD EL A VATERÁN!

kanapé Tupperware Parkside IKEA vetőmag

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj mentesség a 2024. március 4. 00:00:00 és 2024. március 10. 23:59:59 közötti időtartamban a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Otthon és kert kategóriákba való termékfeltöltésre vonatkozik.
  • Az Otthon és kert kategóriákba az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Bútor, lakberendezés; Szerszám, kert; Ingatlan; Állateledel, állattartás; Biztonságtechnika; Élelmiszer, háztartás, vegyiáru.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Otthon és kert kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2024. március 11. napján 00:00:01-től a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Big2 Platform Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt az Otthon és kert kategóriákba újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 darab 15 ezer forint értékű Oázis kertészeti utalványt. A játék részletes szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?