TOP keresések a Vaterán – Ikarus

TOP10

Az Ikarus, mint keresőszó eddig is simán benne volt az első százban, de most sikerült felkúsznia a legjobbak közé. Nem is csoda, hiszen a Vaterán jelenleg is több száz hirdetés fut a gyűjtői tárgyaktól kezdve, a maketteken át, egészen az übercuki plüssbuszokig. Ha arra is kíváncsi lennél milyen Ikarus tárgyak leltek gazdára az utóbbi hónapokban, akkor a Vatera katalógusban megnézheted! Az árak láthatóságáért ne felejts el bejelentkezni!

Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek az utóbbi időszakban az oldalon. Sőt, mostantól már az sem titok, hogy milyen kategóriákban volt legnagyobb zsivaj a Vaterán.

Top 10 keresés a Vatera oldalán

TOP 10 márka TOP 10 kulcsszó, termék
Lego Matchbox
Zsolnay festmény
Airsoft bélyeg
Star Wars kitüntetés
Commodore ezüst
Omega 200 forint
Schenk kard
Herendi gombfoci
Ikarus lemezjátszó
Tupperware blu-ray

Top 10 kategória a Vatera oldalán

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Numizmatika Numizmatika
Militária Műszerek, alkatrészek
Ásványok, kőzetek, kagylók Filatélia, bélyegek
Kitüntetések, jelvények CD-k
Filatélia, bélyegek DVD
CD-k Legok és építőjátékok
Női ruházat Női ruházat
Karórák Makettek, modellek
Makettek, modellek Kert, mezőgazdaság
Bakelit lemezek Regények

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Vélemény, hozzászólás?