Kincsvadászat a Vaterán!

Aktuális

Legyél te is kincsvadász! Legújabb vaterás oldalunkon összegyűjtöttük a legnépszerűbb gyűjtői és antik kategóriák 1 forintról indított aukcióit. Neked nincs más dolgod, mint megtalálni a számodra érdekes tárgyakat és megtenni a licitet! Éld át a licitálás izgalmát, vaterázz különleges, egyedi tárgyakat emlékbe, gyűjteménybe vagy akár befektetésnek.

Tovább a Kincsvadászat a Vaterán oldalra »

Az antik és gyűjtői aukciókon kívül további izgalmas vadászási lehetőségeket mutatunk!

HAMAROSAN ZÁRÓDÓ 1FT-OS AUKCIÓK

A Vaterán többezer termék található 1 forintos kikiáltási árral, így ha kellően szerencsés és gyors vagy, akkor rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a kiszemelt darabhoz.

 

EZEKRE SOKAN LICITÁLNAK

Érdekel egy éppen zajló licitharc? Csekkold a kincsvadászok kedvenceit: nézd meg a Vaterán jelenleg legjobban pörgő aukciókat!

TIPPEK A SIKERHEZ!

Ha érdekel, mentsd el! – MEGFIGYELT ÁRUK

A listázóoldalak felső részén találod a KERESÉS MENTÉSE gombot, amivel bekövetheted kedvenc kategóriád vagy keresőszavad aukcióit! Kattints, kérj email értesítőt az új feltöltésekről és legyél naprakész!

További infók »

Automata licit

Az automatikus licit téged képvisel az árverés során. Ehhez add meg “maximális licitként” azt a legmagasabb összeget, amelyet hajlandó vagy adni az adott termékért, ezután a rendszer automatikusan licitál helyetted az általad beállított max összegig.

További infók »

ALAPFOGALMAK AZ AUKCIÓZÁSBAN

Kikiáltási ár

A kikiáltási árat az eladó határozza meg, az aukció indulásakor erről az összegről indul a licitálás.

Licitlépcső

A licitlépcső az az összeg, amennyivel az új ajánlatnak (licitnek) meg kell haladnia az előzőt. A licitlépcső mértékét az eladó határozhatja meg. Ha ez nem történik meg, akkor a rendszer az automatikus licitlépcsőt fogja alkalmazni.

Minimálár

A minimálár az a legalacsonyabb összeg, amennyiért az eladó hajlandó eladni a termékét. Ha a licitálók nem érik el ezt a minimálárat, akkor az aukció sikertelenül zárul és a termék nem kerül eladásra. További infók »

Ha bármilyen kérdésed lenne a licitálással kapcsolatban, tedd fel nyugodtan itt a hozzászólási lehetőségnél vagy keresd az ügyfélszolgálatunkat.

Sikeres licitálást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?