Art&Fit Hotel – Ma duplán Ünnepi Pillanatok a Vaterán!

Egy kis pihenés a pécsi Art&Fit Hotelben? Adventi játékunkban minden nap Varázslatos Pillanatok várnak a Vaterás vásárlókra! A mai nap folyamán ráadásul egyből két Ünnepi Pillanattal is meglepjük Önöket, így ma két vásárló is megnyerheti a napi nyereményeket, ami nem más mint 2 főre szóló wellness kikapcsolódás a pécsi Art&Fit Hotelben!

Akik a mai napon, 2010. december 08-án vásárolnak a Vaterán, minimum 3000 Ft egyösszegű vásárlás esetén -, egy 2 főre szóló wellnes kikapcsolódást nyerhetnek a pécsi Art&Fit Hotelben! Ne feledjék, ma dupla Ünnepi Pillanatok a Vaterán! pihenje ki az ünnep fáradalmait partnerével, és töltsék az új évtized első napjait a wellness ölelésében! Részletek az Adventi játékról »

Legyen ön a szerencsés napi nyertesek egyike! Vásárolja meg ismerőseinek a karácsonyi ajándékát a Vaterán! Válogasson a több mint 1,7 millió termék közül, itt biztos talál olyat, mellyel meglepheti ismerőseit! Ajándékozzon konyhai eszközöket ismerőseinek, vagy szerezzen be egyet magának  és legyen varázslatos az ünnepi készülődés minden pillanata!

A Kívánságlista és az Ünnepi Pillanatok napi nyerteseinek nevét megtekinthetik a játék oldalán, a www.vatera.hu/advent címen!

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, gratulálunk mindenkinek! Ne feledjék, december 20-ig varázslatos pillanatok a Vaterán!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.