Megújult a személyes menü!

Vaterafutár

2010. december 11-től megújítottuk a Személyes menüt. A legszembetűnőbb változás, hoyg eltűnik a felső legördülő menüs rész: ennek minden pontja megtalálható már a kialakított új személyes menüben az egyes fülek alatt, így megszűnik ennek a funkciónak a duplázása.

A Személyes menü főmenüi a lap tetején látható “Vásárlás”, “Eladás”, “Értékelések”, “Beállítások”, “Levelesláda” gombokra kattintva érhetők el, ezeken belül az almenük a lap bal oldalán találhatóak, függőleges elrendezésben egymás alatt.

A másik fontos változás, hogy megszűnik a személyes menü kezdőoldala: ennek az oldalnak a funkciót is beépítettük az személyes menü többi menüpontjába, a navigációt a felső fülek és azon belül a bal oldalsávban található almenüpontok könnyítik meg ezen túl.

További változások:

  • Ha új üzenete érkezett a felhasználónak, akkor ezt láthatja a Levelesláda fülön. Zárójelben megjelenik az olvasatlan üzenetek száma.
  • Ha egy felhasználónak számlatartozása vagy lejárt számlája van, akkor belépéskor a “Számlázott tételek” oldalra kerül és ott megjelenik erről egy figyelmeztetés.
  • Értékelendő tranzakciók esetében belépéskor a felhasználó egyből a “Nem értékelt” tranzakciók oldalára kerül, és erről egy üzenetet is lát a menü felett.
  • Amennyiben a 40 napja nem értékelt tranzakciók összértéke 10 000 forint felett van, akkor a felhasználó továbbra is csak a “Nem értékelt” tranzakciók oldalát tudja használni. Belépéskor erről szintén kap egy üzenetet és erre az oldalra irányítja a felhasználót.
  • Felhasználói jogosultságok: Ha egy “nem ellenőrzött” felhasználó vagy egy “ellenőrzött vásárló” olyan oldalra lép, amelyhez nincs jogosultsága, akkor átirányítja rendszer a “Biztonsági regisztráció” oldalra és az oldal tetején megjelenik egy információ arról, hogy nem jogosult az adott oldal használatára és mit kell tennie ahhoz, hogy a további funkciókat használni tudja.

Bízunk benne, hogy az új személyes menü kialakítása Önöknek is könnyebbé teszi az oldal használatát, annak megszokásáig türelmüket kérjük.

Vélemény, hozzászólás?