Megújult a személyes menü!

Vaterafutár

2010. december 11-től megújítottuk a Személyes menüt. A legszembetűnőbb változás, hoyg eltűnik a felső legördülő menüs rész: ennek minden pontja megtalálható már a kialakított új személyes menüben az egyes fülek alatt, így megszűnik ennek a funkciónak a duplázása.

A Személyes menü főmenüi a lap tetején látható “Vásárlás”, “Eladás”, “Értékelések”, “Beállítások”, “Levelesláda” gombokra kattintva érhetők el, ezeken belül az almenük a lap bal oldalán találhatóak, függőleges elrendezésben egymás alatt.

A másik fontos változás, hogy megszűnik a személyes menü kezdőoldala: ennek az oldalnak a funkciót is beépítettük az személyes menü többi menüpontjába, a navigációt a felső fülek és azon belül a bal oldalsávban található almenüpontok könnyítik meg ezen túl.

További változások:

  • Ha új üzenete érkezett a felhasználónak, akkor ezt láthatja a Levelesláda fülön. Zárójelben megjelenik az olvasatlan üzenetek száma.
  • Ha egy felhasználónak számlatartozása vagy lejárt számlája van, akkor belépéskor a “Számlázott tételek” oldalra kerül és ott megjelenik erről egy figyelmeztetés.
  • Értékelendő tranzakciók esetében belépéskor a felhasználó egyből a “Nem értékelt” tranzakciók oldalára kerül, és erről egy üzenetet is lát a menü felett.
  • Amennyiben a 40 napja nem értékelt tranzakciók összértéke 10 000 forint felett van, akkor a felhasználó továbbra is csak a “Nem értékelt” tranzakciók oldalát tudja használni. Belépéskor erről szintén kap egy üzenetet és erre az oldalra irányítja a felhasználót.
  • Felhasználói jogosultságok: Ha egy “nem ellenőrzött” felhasználó vagy egy “ellenőrzött vásárló” olyan oldalra lép, amelyhez nincs jogosultsága, akkor átirányítja rendszer a “Biztonsági regisztráció” oldalra és az oldal tetején megjelenik egy információ arról, hogy nem jogosult az adott oldal használatára és mit kell tennie ahhoz, hogy a további funkciókat használni tudja.

Bízunk benne, hogy az új személyes menü kialakítása Önöknek is könnyebbé teszi az oldal használatát, annak megszokásáig türelmüket kérjük.

Vélemény, hozzászólás?

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.