Art&Fit Hotel – Ma duplán Ünnepi Pillanatok a Vaterán!

Játék

Egy kis pihenés a pécsi Art&Fit Hotelben? Adventi játékunkban minden nap Varázslatos Pillanatok várnak a Vaterás vásárlókra! A mai nap folyamán ráadásul egyből két Ünnepi Pillanattal is meglepjük Önöket, így ma két vásárló is megnyerheti a napi nyereményeket, ami nem más mint 2 főre szóló wellness kikapcsolódás a pécsi Art&Fit Hotelben!

Akik a mai napon, 2010. december 08-án vásárolnak a Vaterán, minimum 3000 Ft egyösszegű vásárlás esetén -, egy 2 főre szóló wellnes kikapcsolódást nyerhetnek a pécsi Art&Fit Hotelben! Ne feledjék, ma dupla Ünnepi Pillanatok a Vaterán! pihenje ki az ünnep fáradalmait partnerével, és töltsék az új évtized első napjait a wellness ölelésében! Részletek az Adventi játékról »

Legyen ön a szerencsés napi nyertesek egyike! Vásárolja meg ismerőseinek a karácsonyi ajándékát a Vaterán! Válogasson a több mint 1,7 millió termék közül, itt biztos talál olyat, mellyel meglepheti ismerőseit! Ajándékozzon konyhai eszközöket ismerőseinek, vagy szerezzen be egyet magának  és legyen varázslatos az ünnepi készülődés minden pillanata!

A Kívánságlista és az Ünnepi Pillanatok napi nyerteseinek nevét megtekinthetik a játék oldalán, a www.vatera.hu/advent címen!

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, gratulálunk mindenkinek! Ne feledjék, december 20-ig varázslatos pillanatok a Vaterán!

Vélemény, hozzászólás?