Tudta Ön? – Kerüljön a nyitólapra!

Folytatódik sorozatunk, melyből megtudhatja, mik a sikeres aukciózás fortélyai. Ha Ön eladónk, felmerülhet a kérdés, hogy lehet elérni, hogy a sok hasonló termék közül pont az Ön ajánlatát találják meg és válasszák a vásárlók?

Az előző részben azt jártuk körbe, hogy a különféle listázókban hogyan teheti figyelemfelkeltővé, relevánsabbá megjelenését. Azonban a Vaterán arra is van lehetősége, hogy az oldalra látogatók egyből az Ön aukciójával találkozzanak. Hogyan?

nyitolap_link

Egyszerűen kerüljön a nyitólapra aukciójával! Ehhez termékfeltöltéskor a kiemelések közül válassza aTerméklink a nyitólaponopciót, és a kiemelés használatával terméke megjelenik a Vatera nyitóoldalán is. A főoldalon található egy Szponzorált aukciók rovat, ahol egyszerre 10 aukció jelenik meg, azon felhasználóink termékei közül, akik feltöltéskor ezt a lehetőséget kérték. A főoldali kiemeléseknél feltétel még, hogy az aukció a megjelenéstől számítva minimum még fél óráig aktív legyen.

A főoldali dobozban egyszerre tíz aukció jelenik meg, de ez ne,m azt jelenti, hogy csak tízen kérték a kiemelést, tehát a megjelentetett linkek folyamatosan váltakoznak. A főoldalon a legközelebb befejeződő, és a fenti feltételeknek megfelelő száz aukcióból jelenik meg véletlenszerűen tíz.

Így az Ön meghirdetett aukció kiemelt szerepet kapnak, illetve ezzel a kiemeléssel az aukciók leütési árát is növelheti, hiszen segít az aukció befejezése előtt még több felhasználót az Ön ajánlatára terelni, így a lejárat előtti licitek száma is növekedhet.

A főoldalon való megjelenés hasonló egy magazin címlapjához, hiszen ez az, amivel a látogatók először találkozhatnak. A Vatera nyitólapját átlagosan napi 120 ezren látogatják, így ez a kiemelés az ön esetében:

 • nagyobb látogatottságot
 • direkt megjelenést
 • magasabb leütési árat eredményezhet.

Hogyan rendelheti meg a kiemelést?

1. Kattintson az Eladás menüpontra, és töltse fel termékét a Vaterára!

2. A termékfeltöltés oldalon a Díjköteles szolgáltatások közül jelölje be a “Terméklink a nyitólapon” opciót!

fooldali_kiemeles

3. Töltse ki hiánytalanul a többi kért adatot, és véglegesítse termékfeltöltését. A terméke a fent leírtak szerint jelenik majd meg a megújult nyitólapon!

5 hozzászólás »

 
 • Jeges Gabriella szerint:

  Mennyi a megjelenés dijja.

 • Vateratibi szerint:

  A főoldali kiemelés díja aukciónkként 600 Ft.

 • AnnabellShop szerint:

  Mennyi időre 600 Ft a főoldali kiemelés aukciónkként?

 • skateus szerint:

  Ennél a kiemelési módszernél az az érzésem hogy gyakorlatilag semmiért kapsz semmit.
  600Ft nem gondolom hogy sok pénz nagyobb értékű aukcióknál, ugyanakkor azt sem gondolom hogyha valaki beüti a http://www.vatera.hu címet, bárki elkezdi böngészgetni azt a 10-es listát, pláne nem úgy hogy még ehhez le is kell görgessen, hiszen nem éppen az oldal közepére sikerült öket pakolni. :/

 • jancsika03 szerint:

  Én most használtam először és utoljára ezt a szolgáltatást.Ki az az ember, aki Vaterázáskor a nyitólap alsó részét böngészi? Nincs szem előtt, lassan cseréli az aukciókat, gyakorlatilag értelmetlen megrendelni.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.