Tudta Ön? – Kerüljön a nyitólapra!

Aktuális, Tippek, Vaterafutár

Folytatódik sorozatunk, melyből megtudhatja, mik a sikeres aukciózás fortélyai. Ha Ön eladónk, felmerülhet a kérdés, hogy lehet elérni, hogy a sok hasonló termék közül pont az Ön ajánlatát találják meg és válasszák a vásárlók?

Az előző részben azt jártuk körbe, hogy a különféle listázókban hogyan teheti figyelemfelkeltővé, relevánsabbá megjelenését. Azonban a Vaterán arra is van lehetősége, hogy az oldalra látogatók egyből az Ön aukciójával találkozzanak. Hogyan?

nyitolap_link

Egyszerűen kerüljön a nyitólapra aukciójával! Ehhez termékfeltöltéskor a kiemelések közül válassza aTerméklink a nyitólaponopciót, és a kiemelés használatával terméke megjelenik a Vatera nyitóoldalán is. A főoldalon található egy Szponzorált aukciók rovat, ahol egyszerre 10 aukció jelenik meg, azon felhasználóink termékei közül, akik feltöltéskor ezt a lehetőséget kérték. A főoldali kiemeléseknél feltétel még, hogy az aukció a megjelenéstől számítva minimum még fél óráig aktív legyen.

A főoldali dobozban egyszerre tíz aukció jelenik meg, de ez ne,m azt jelenti, hogy csak tízen kérték a kiemelést, tehát a megjelentetett linkek folyamatosan váltakoznak. A főoldalon a legközelebb befejeződő, és a fenti feltételeknek megfelelő száz aukcióból jelenik meg véletlenszerűen tíz.

Így az Ön meghirdetett aukció kiemelt szerepet kapnak, illetve ezzel a kiemeléssel az aukciók leütési árát is növelheti, hiszen segít az aukció befejezése előtt még több felhasználót az Ön ajánlatára terelni, így a lejárat előtti licitek száma is növekedhet.

A főoldalon való megjelenés hasonló egy magazin címlapjához, hiszen ez az, amivel a látogatók először találkozhatnak. A Vatera nyitólapját átlagosan napi 120 ezren látogatják, így ez a kiemelés az ön esetében:

  • nagyobb látogatottságot
  • direkt megjelenést
  • magasabb leütési árat eredményezhet.

Hogyan rendelheti meg a kiemelést?

1. Kattintson az Eladás menüpontra, és töltse fel termékét a Vaterára!

2. A termékfeltöltés oldalon a Díjköteles szolgáltatások közül jelölje be a “Terméklink a nyitólapon” opciót!

fooldali_kiemeles

3. Töltse ki hiánytalanul a többi kért adatot, és véglegesítse termékfeltöltését. A terméke a fent leírtak szerint jelenik majd meg a megújult nyitólapon!

5 comments

Vélemény, hozzászólás?