Tudta Ön? – Színes háttér és alcím a listázóban

Aktuális, Tippek, Vaterafutár

Továbbra is téma sikeres aukciózás, eladóinknak szóló sorozatunkban sorra kivesézzük, milyen extra lehetőségek vannak a Vaterán, annak érdekében, hogy minél több látogató, licitáló és vásárló jöjjön a terméklapokra. A mostani részben terítéken a háttérszínes kiemelés, és a listázókban megjelenő alcímek használata.

A listázókban való megjelenéssel kapcsolatos kiemelésekről már volt szó korábbi bejegyzésünkben, azonban két fontos hasznos kiegészítő lehetőségről még nem esett szó.

Feltűnő szeretne lenni? – Színes háttér opció

Ha feltöltéskor ezt az opciót választja, a terméklistázóban narancssárga háttérszínnel kerül listázásra az aukciója. Ezzel elérheti azt, hogy aukciója szembetűnőbb legyen. Az alap fehér vagy világoskék háttérszínű megjelenések közül a narancssárga háttérrel listázott aukciók kiemelkednek, sokkal könnyebben észrevehetőek azok számára, akik böngészik az oldalt. Ennek egyik jó példája, hogy amikor valaki csak gyorsan végiggörget a listázott termékek közt, akkor is feltűnik számára az aukció a megkülönböztető szín miatt. Azonban ez nem csak az észlelést, de az aukció újra megtalálását is segíti, könnyeben visszatalál az oldalon a vásárló ezekhez a termékekhez, mert emlékezhet, hogy más színe volt, mint a többinek.

szines_hatter

A háttérszínnel kiemelt aukciókat tapasztalataink alapján 4-5-ször többen kattintják, mint a normál módon listázódó termékeket, így az eladás esélye is megnő. A kiemelést termékfeltöltéskor 150 Ft opciós díjért vehetik igénybe eladóink.

Nem elég 50 karater – mondjon el többet!

Az aukciók címválasztásáról is esett szó, azonban az aukció címének 50 karakteres határa gyakran korlátokat szab. Sokszor ennél több, lényeges, a választást segítő információt is el lehet mondani a feltöltött termékről. Ha az “Alcím a listázóban/terméklapon” opciót választja feltöltéskor, lehetősége van plusz 50 karakteres kiegészítő információt adni aukciójának, így a látogatók a terméklapra való kattintás nélkül még több információhoz juthatnak már a lisztázók böngészése során!

alcim

Az alcím a listázókban/terméklapokon az aukció címe alatt jelenik meg közvetlenül, jól észrevehető helyen. Érdemes minél több információt elmondania itt termékéről, így több látogatót szerezhet, és növelheti eladásait is.


Számos kiemelést, mint a színes háttér, félkövér, listázások elejére vagy a bekeretezéssel való kiemelést utólag is igénybe veheti már futó aukcióinál az alábbi linken: További kiemelések hozzáadása»

Vélemény, hozzászólás?