A siker titka: kiemelések!

Aktuális, Tippek, Vaterafutár

tudtaon

A Vaterán szinte minden kapható, a vásárlók milliós termékkínálatból választhatnak, az eladóknak köszönhetően pedig szinte nincs olyan termék kategória, ami nem lenne megtalálható a piactéren. Ha Ön eladónk, felmerülhet a kérdés, hogy lehet elérni, hogy a sok hasonló termék közül pont az Ön ajánlatát találják meg és válasszák a vásárlók?

A válasz egyszerű: aukcióinál használjon kiemeléseket! Az alábbiakban jöjjön néhány példa, milyen kiemelések, plusz lehetőségek közül választhat termékfeltöltésnél, amellyel befolyásolhatja  a listázókban való megjelenést! Az alábbi kiemelések közül egyszerre többet is választhat, illetve ezeket tetszés szerint kombinálhatja is. No nézzük!

  • Bekeretezés
    Ha ezt az opciót választja, a keresések és kategória listázási oldalakon az Ön terméke körül megjelenik egy narancssárga keret, mely kiemeli a termékét a többi közül, így elérheti hogy könnyebben észrevegyék aukcióját!

    keretes

  • Félkövér kiemelés
    A kiemelés egy másik módja, ha megjelöli, hogy az aukció címe fékövér betűtípussal jelenjen meg a terméklistázókban. Olvasáskor a szem jobban koncentrál a félkövérrel szedett dolgokra, azokat fontosabbnak, érdekesebbnek találjuk. (Gondoljon csak a tankönyvekben félkövérrel szedett fontos adatokra, fogalmakra!)
    A félkövérrel jelölt aukciók gyakrabban zárulnak sikerrel – a sikeres eladás valószínűsége kimutatásunk alapján 5-szörösére nő!

    felkover

  • Kerüljön a listázások elejére!
    A vásárlásokat nagyban meghatározza, hogy melyek azok az ajánlatok, mely az adott kategóriában vagy termékre keresésnél először jelennek meg. Egyszerű példa, hogy amikor internetes keresőt használ, ott is leggyakrabban az első találatok közül választ, és ritkábban kattint a 10. oldalon listázódó linkekre.

    Ha a Listázások elejére kiemelést választja, az ön aukciója a releváns kereséseknél és kategóriáknál a terméklista elején fog megjelenni a kiemelt ajánlatok közül, így a vásárlóknak nem kell a találatok közt keresgélnie. Ha ezt az opciót választja, termékét sokkal többen látják majd, kimutatásunk szerint az így kiemeltek aukció esetében a sikeres eladás valószínűsége 6-szorosára nő!

    listazasokelejere

Mi, mennyi, miért?

A termékkiemelés költségeit az aukció sikerességétől vagy sikertelenségétől függetlenül ki kell fizetni. A kiemelések árait a díjtáblázatban találja, illetve az aktuális árakat láthatja termékfeltöltésénél is, amikor igénybe veszi a fenti opciókat.

Muszáj kiemelnem?

Természetesen nem, azonban ha növelni szeretné a hatékonyságát, mindenképpen érdemes igénybe venni a fenti lehetőségeket. Amennyiben Ön böngészte már a Vatera kínálatát, észrevehette, hogy a vásárlóknak több ezer termék közül kel kiválasztani az ideálisat, az eladók pedig a kiemelésekkel felgyorsíthatják és leegyszerűsíthetik ezt a folyamatot. Az eredmény: több eladás, sikeresen záruló aukciók!

Vélemény, hozzászólás?