Listázási díj mentes hét a Sport és szabadidő kategóriában!

Aktuális

blog_vatera (1)

Tudtad, hogy rengeteget tekernek a magyarok? Egy felmérés szerint dobogósak vagyunk Európában, ha biciklizésről van szó. Ha ez így van, akkor szinte biztos, hogy nálad is lapul otthon egy kétkerekű példány. A kérdés már csak az, hogy naponta rovod vele a köröket vagy magányosan árválkodik a garázsban. Ha az utóbbi, akkor itt a remek lehetőség, hogy keress neki egy új gazdát!

Hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Sport és szabadidő kategóriába! Ráadásként az akció ideje alatt feltöltők között kisorsolunk egy GEpida Alboin 100 férfi, vagy női trekking kerékpárt!

Szóval acélozd meg a lelked és válj meg régi kerékpárodtól, hidd el az új gazdája is nagyon fog rá vigyázni!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési/listázási díj mentesség a 2017. június 12. 00:00:00 és június 18. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, a Vatera (vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalain.
  • A változás (mentesség) csak a listázási díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera, illetve a TeszVesz Sport és szabadidő kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) hirdetésekre vonatkozik, vagyis az újraindított hirdetésekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött hirdetések a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • június 19. napján 00:00:00-tól a hirdetések a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A hirdetés-feltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díjmentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Sport és szabadidő kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy Gepida Alboin 100 férfi, vagy női trekking kerékpárt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?