A Vatera legújabb fejlesztései – térképtől a bankkártyáig

Fejlesztések

 

Kedves Vaterások!

A hozzánk beérkezett sok-sok szavazatnak, ötletnek, tanácsnak köszönhetően több olyan fejlesztés kerülhetett ki a Vaterára, amely az eladók és a vásárlók számára egyaránt hasznos lehet. A kéréseitek alapján megvalósult fejlesztések közül most szeretnénk néhányat bemutatni – próbáljátok ki az összes újítást, és fordítsátok a javatokra a közös munkánk gyümölcsét!

 

Mutasd meg élőben – videós hirdetés

Mint tudjátok, online vásárlásnál elsődleges szempont, hogy a vásárló teljes képet kapjon a termékről. A jelenleg elérhető 12 db fotó mellett néhány hete már videóban is bemutathatjátok a terméketeket. Termékfeltöltéskor adjátok meg a YouTube-ra feltöltött videó linkjét, és a videó meg fog jelenni képgalériában, a listázó oldalakon pedig a képen lévő kis ikon jelzi, ha videó is van feltöltve az adott termékhez.

video1

 

Térképes megjelenítés

Az ingatlanhirdetéseknél már térképen is megnézhetitek a meghirdetett ingatlan elhelyezkedését. Amennyiben ingatlanhirdetést adtok fel, töltsétek ki az “ingatlan helye” mezőket, így a rendszer automatikusan mutatni fogja a feltöltött ingatlan térképen való elhelyezkedését a terméklapon.

terkep1

 

Javaslattétel kategóriákra

Már nagyon sokszor segítettétek a munkánkat, ezért is fontos, hogy minél egyszerűbben jelezhessétek, ha ötletetek van. Vigyétek az egeret a bal oldali kategórialistára, majd kattintsatok a kategóriák mellett megjelenő szövegbuborékra!

kategoria1

A felugró űrlapon keresztül javaslatot tudtok tenni új kategóriákra vagy jelezni, ha nem pontos vagy érthető az elnevezés. Segítségeteket előre is köszönjük!

 

Postán maradó szállítási mód

posta

Januártól változtak a postai levélfeladás feltételei, így a 2 kg-nál kisebb súlyú küldeményeket már csak csomagként lehet feladni, ami meglehetősen megterheli a pénztárcánkat. Ha valamilyen oknál fogva a személyes átvétel és a Vaterafutár nem jöhet szóba, akkor kedvező árú megoldás lehet, ha az ajánlott küldeményünket postán maradóra kérjük.

Sokan kértétek is, hogy termékfeltöltéskor a “postán maradó ajánlott levél” lehetőséget is megadhassátok szállítási módnak, így termékfeltöltéskor már ezt a lehetőséget is kiválaszthatjátok.

Még több infó a postán maradó küldeményekről >>

 

Megújult a bankkártyás számlabefizetés

Mostantól már a Vaterán is Simple-lel fizethetitek be a számláitokat! A Simple az OTP online fizetési rendszere, amely egyszerű, biztonságos fizetési megoldást nyújt, és mobilról is kényelmesen használható. A megújult rendszerben el tudjátok menteni a bankkártya adataitokat, így lehetőségetek nyílik egy kattintással kifizetni a számlátokat, illetve beállíthatjátok azt is, hogy vaterás számláitok a kiállítást követően automatikusan kiegyenlítésre kerüljenek.

simplepay1

 

És egy plusz extra hír a végére:

Egyre többen veszik igénybe az ingyenes apróhirdetési lehetőséget. Jelenleg 80 000 ingatlanhirdetés és 7 000 álláshirdetés fut az oldalon, tehát ha lakást vagy állást keresnétek, a Vaterán lesz miből válogatnotok!

Jó Vaterázást kívánunk!

 

Vélemény, hozzászólás?