Tervezd velünk a nyári szabadságot!

Kávészünet

 

Minden nyáron eljön az a pillanat, amikor rájössz, hogy elég volt a mókuskerékből! Azt ajánljuk, most se várd meg a teljes kitikkadást, menekülj el néhány napra a városi kánikula elől! Kattanj rá a Szállás, utazás kategóriára, van néhány ötletünk, hol tölthetnéd a nyári szabadságodat! Apartmanok, luxus szállodák, vízparti nyaralásra vagy hegyi levegőre vágyók is megtalálják ízlésükhöz és pénztárcájukhoz leginkább passzoló szállásajánlatokat a Vaterán. Ha szeretnéd hosszútávra megoldani az éves pihenésedet, akár nyaralót is vásárolhatsz az újdonsült Ingatlan kategóriában, vagy nézz körül az üdülési jogok között, van néhány igencsak szemrevaló aukció. Azonban mielőtt nekilátnál a válogatásnak, pillants rá az alábbi csekklistára és kérünk szépen, nyaralj eszerint.

„Szabira mentem!”  nyaralós csekklista Vaterázóknak

  1. Ha tudod, hogy több hétre mész nyaralni, akkor állítsd az aukciók lejárati idejét a nyaralás végéhez.
  2. Írj automatikus értesítőt a vásárlóidnak, hogy ne pánikoljanak, ha kicsit később fogsz válaszolni a levelekre: http://www.vatera.hu/user/account/sellingsettings.php
  3. Úgy indulj el pihenni, hogy ne maradjon itthon elvarratlan szál a Vaterával kapcsolatban. (üzenetek, postázás, számla stb.)
  4. Ha közvetlenül a nyaralás előtt vásároltál a Vaterán, akkor add meg a nyaralóhely címét és kérd oda a terméket.
  5. Ne nyomkodd a telefont! Pihenni mentél, szóval bírd ki, hogy csak esténként nézel be a fiókodba.

Nagyon jó pihenést kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?