Karácsonyi ajándék vadászat a Vaterán!

Játék

Nincs mit tagadni, szeretjük a karácsonyt! Reméljük, hogy Önnek is legalább annyira fontos az év legnagyobb ünnepe, mint nekünk! Észrevette már a Vatera oldalain felbukkanó csintalan manókat a kezükben lévő temérdek ajándékkal? Szeretné tudni, hogy kinek szántuk ezt a sok meglepetést? Természetesen minden Vaterásnak, aki nálunk szerzi be idén a karácsonyi ajándékot!

Vásároljon 2012. november 26. és december 19. között legalább egy 3000 Ft értékű terméket a Vaterán, és máris választhat magának ajándékcsomagot. Ha szerencséje van, megnyeri a csomag tartalmát, amit aznap választott! A játék végén pedig a résztvevők között kisorsolunk egy 100 000 Ft-os bankkártyát is!

Hogyan nyerhet?

1. Vásároljon a Vaterán egy legalább 3000 Ft értékű terméket!

2. Bejelentkezés után ellenőrizheti, hogy mennyi ajándékot választhat. Ha több ilyen értékű terméket is vásárolt, több ajándékot is választhat! Kukkantson bele a csomagokba, és válassza ki azt, amelyiket meg szeretné nyerni.

3. Naponta sorsolunk, és ha aznap Önnek kedvez a szerencse, megnyeri a kiválasztott ajándékot. A nyereményeket és a nyerteseket ezen az oldalon tudja nyomon követni.

További információk a játékról »

Ha szívesen játszana, de nincs ötlete az ajándékokkal kapcsolatban, akkor kattintson karácsonyi ajándékajánlónkra és hagyja, hogy segítsünk Önnek a választásban!

Kellemes karácsonyi készülődést és sok szerencsét kívánunk!

A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?