Gratulálunk az ország legfanatikusabb gyűjtőjének!

Játék

A héten véget ért 4 hétig tartó játékunk, ahol rengeteg gyűjtőszenvedéllyel megáldott vaterást és fantasztikus gyűjteményeiket ismerhettünk meg. A pályázat első szakaszában bárki feltölthette gyűjteményét az online piactér oldalára, amelyek közül a hírességekből álló zsűri kiválasztotta a számára legérdekesebb 10 kollekciót. A top 10-be került gyűjtemények között már a közönség szavazatai döntöttek.

A gyűjtemények nagyon népszerűek voltak, közel tízezer felhasználótól összesen 19550 szavazat érkezett a pályázókra.

A 250 000 Ft-os fődíjat végül Attila, a pedálos Moszkvics gyűjtő nyerte, aki közel 5000 szavazattal győzött, így ő lett az ország legfanatikusabb gyűjtője.

Nagy meglepetésünkre a győztes a nyereménye egy részét, 50 000 Ft-ot jótékony célra ajánlott fel a dévai gyermekotthonok javára. A szép gesztuson felbuzdulva a Vatera is kiegészítette a felajánlást, így összesen 100 000 Ft adományt kap a gyermekotthon! ♥

A szavazók körében is óriási volt az izgalom, hiszen közülük is kisorsoltunk egy szerencsést. A nyertes drehas49, aki szintén 250 000 Ft boldog tulajdonosa lehet. Szívből gratulálunk neki!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az összes gyűjtőnek, aki részt vett a versenyben és megmutatta gyűjteményét, valamint köszönjük a döntősökre érkezett sok-sok szavazatot is.

Vélemény, hozzászólás?