Tippek a márkanevek használatáról

Tippek

Mai tippünkben abban szeretnék segíteni, hogy mire ügyeljen az aukcióban használt márkanevek és kulcsszavak esetében, hogy a termékleírás megfeleljen a Vatera szabályainak.

  • Az aukció megnevezésében és leírásában a termékhez nem kapcsolódó, úgynevezett keresőszavak megjelentetése nem megengedett.
  • Amennyiben egy kulcsszavas keresés indításakor az adott termék irreleváns találatként jelenik meg az alkalmazott keresőszavak miatt, az aukció törlésre kerülhet.
  • Aukció indításakor figyelni kell arra, hogy csak olyan szavak, márkanevek szerepeljenek a megnevezésben és a leírásban, melyek az aktuálisan meghirdetett termékre jellemzőek.  Márkavédett termék neve nem használható más, megjelölésében vagy küllemében hasonló termék megnevezésére sem.
  • Egy adott márkáról elnevezett üzlet neve nem szerepelhet az aukcióban, ha a meghirdetett termék eltérő márkájú, még akkor sem, ha az adott üzletben vásárolták
  • Az eladó kínálatában szereplő, a meghirdetett terméktől eltérő márkájú illetve típusú termékek felsorolása sem megengedett.

Köszönjük a figyelmét! A következő tippünkben a speciális termékek szabályos meghirdetéséről lesz szó.

További jó aukciózást kíván

a Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?