Olimpiai emlékek

olimpiai relikviák

Olimpiai emlékek

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy nagyon izgalmas olimpián vagyunk túl, köszönhetően a magyar sportolók kiemelkedő teljesítményének. A pekingi játékokat szinte össze sem lehet hasonlítani a mostani eredményekkel, hiszen a magyar olimpikonok szó szerint szárnyra kaptak és meg sem álltak az éremtáblázat előkelő 9. helyéig. London a meglepetések és kudarcok olimpiája volt, utoljára Szöulban és Barcelonában (még gyerekként) izgulhattunk ennyit a magyar sportolókért. Így utólag is szeretnénk nekik megköszönni az emlékezetes és sokszor megható pillanatokat!

A szép emléken kívül jó dolog, ha egy tárgy is kapcsolódik az elmúlt eseményhez. Egy régi érmét vagy bélyeget elnézegetve könnyedén felidézheti a néhány évvel ezelőtti történéseket és újra átélheti a különleges pillanatokat!

Kattintson a Vatera olimpiai ereklyéire és egészítse ki gyűjteményét!

Olimpiai relikviák »

További jó Vaterázást kívánunk!

a Vatera csapata


Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.