Tippek termékek szabályos meghirdetéséhez

Tippek

tippek termékek szabályos meghirdetéséhez

Gyakorlati tanácsok a termékek szabályos meghirdetéséhez

Az alábbi bejegyzésben szeretnék útmutatót adni Eladóink részére, hogy mire ügyeljenek a termékfelötlés és eladás során, hogy az minden tekintetben megfeleljen piacterünk szabályainak.

Kategória- és paraméterválasztás, termék feltöltés és leírás

  • A terméket mindig a rá leginkább jellemző kategóriában, illetve alkategóriában hirdesse meg, hogy a potenciális vásárló minél hamarabb rátaláljon.
  • A legtöbb kategóriában (a teljesség igénye nélkül) lehetőség van például méret, állapot, szezon, szín, stb. tulajdonságok alapján besorolni a terméket.
  • A megnevezésben szerepeljen, hogy pontosan mit is szeretne eladni, és tüntesse fel a legfontosabb tulajdonságokat is (márka, gyártó, stb).
  • A termékleírás legyen pontos, alapos,  részletes és a valóságnak minden tekintetben megfelelő. Legyen tömör és tartalmazza a termék legfontosabb paramétereit, melyeket a feltöltés során jelölhet be.
  • A termékhez tartozó fénykép készítésénél legfontosabb a jó minőség, valamint  hogy az áru, illetve annak fő részletei (pl. sérülések, azonosítószám) jól láthatóak legyenek.
  • További képfeltöltés céljából ugyanazon termékről nem indítható újabb aukció. Amennyiben egy termékre már érkezett licit és új kép csatolása nem lehetséges, egy külső képmegosztó oldalra feltölthető, melynek linkje beilleszthető a terméklapos üzenetekhez, vagy a Szöveg hozzáadása a kijelölt aukciókhoz opció használatával hozzáadható a termékleíráshoz, de kizárólag abban az esetben, ha a link kapcsolatfelvételi lehetőséget nem tartalmaz
  • Nem megengedett olyan aukciók indítása, melyek más aukciók kiegészítésére, reklámozására szolgálnak.

Jó Vaterázást kívánunk!

Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?