Eladási sablonok készítése

Aktuális

Sablonok termékfeltöltéshez

Új funkció a Vaterán: Eladási sablonok készítése

Az eladási űrlap új funkcióval bővült, amely nagyban megkönnyíti a hasonló termékeket feltöltő eladóink munkáját. A feltöltőlap jobb felső részén található “Mentés” gombra kattintva ezentúl nem csak az aktuális terméklapot menthetik el, hanem a leggyakrabban használt beállításaikról sablonokat készíthetnek. Az új funkció segítségével sok időt megspórolhatnak, hiszen hasonló termékek feltöltésekor nem kell minden adatot kézzel kitölteni, hanem elegendő betölteni a korábban elkészített sablonok valamelyikét.

Használata:

–          A mentés gombra kattintva érhető el, a felugró ablakban választhatja ki,  hogy terméklap mentése vagy eladási sablon készítése a cél

–          Sablon készítése esetén külön nevet adhat meg,( nem úgy mint a terméklap mentésnél, ahol a mentett lap neve az áru neve lesz)

–          Bal felső részen egy legördülő menüből választhat a sablonokból, illetve ugyanitt tud törölni is belőlük

–          A sablonok száma nincs limitálva

–         A már meglévő sablon módosítható, ha betölti a legördülő menüből és a mentésre kattint, és kipipálja a „Most használt sablon módosítása” opciót. A már elmentett sablon neve viszont ebben az esetben nem változtatható meg.

Üdvözlettel,

A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?