Sportolna? Nincs kifogás!

Tippek

sportolna?

Sportolna? Nincs kifogás!

Azt mondják, hogy a nagy sportesemények meghozzák az ember kedvét a mozgáshoz. Ebben lehet valami, mert az olimpia alatt többször előfordult velünk, hogy szurkolás után legszívesebben felpattantunk volna a számítógép elől egy kis levezető kosármeccsre. Köztudott, hogy a mindennapos testmozgás alapvető szükségletünk, mégis képesek vagyunk elodázni a szokásos kifogásokkal. Nincs időm, nincs rá pénzem… Ez Önnek is ismerős? Az előbbi problémát Önnek kell megoldania, de az utóbbiban segíthetünk!  Rengeteg olyan sportág létezik, mely nem igényel nagy befektetést, mégis tökéletes kikapcsolódást nyújt. Tudta, hogy több ezer sportos aukcióból válogathat a Vaterán?

Szerencsére egyre több kosárpálya és mini focipálya épül országszerte a parkokban, így egy jó meccshez a barátokon kívül elég lesz beszereznie egy labdát és egy kényelmes cipőt.

Csapatsportok »

A futás leginkább a magányt kedvelők sportja, hiszen ehhez a sporthoz senkihez nem kell alkalmazkodnia sem időben, sem térben. Ráadásul igazán költségkímélő, kezdésnek elegendő beszereznie egy jó futócipőt.

Futócipők és felszerelések »

A bringázáshoz szükség van némi befektetésre, de mivel egy kerékpár hosszú évekig tökéletesen működik, így igazán megéri. Nem beszélve a lehetőségekről, amit egy jó bicikli nyújthat (kirándulás, tömegközlekedés kiváltása).

Kerékpárok és felszerelések »

Reméljük sikerült az egyik kifogástól megszabadítanunk!

Nagyon jó sportolást kíván:

a Vatera csapata


Vélemény, hozzászólás?