Tippek a szabályos kapcsolatfelvételhez

Tippek

Mai tippünkben abban szeretnék segíteni felhasználóinknak, hogy mire ügyeljenek kapcsolatfelvételkor, hogy az megfeleljen a Vatera szabályainak. Bemutatjuk, milyen linkek helyezhetőek el a termékoldali leírásba, és melyek azok, amelyeket kerülni kell.

A kapcsolatfelvétel szabályai:

  • Piacterünkön csak és kizárólag a sikeres tranzakciót követően kaphatják meg a felek a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat.
  • Nem megengedett kapcsolatfelvételre alkalmas termékleírások vagy képek elhelyezése, illetve ezen adatok szerepeltetése (e-mail cím, lakcím, telefonszám, közösségi oldalakhoz illetve üzenetváltó szolgáltatásokhoz kapcsolódó elérhetőségek, stb).

A termékleírásban elhelyezhető egyéb linkek:

  • A termékleírásban megengedett olyan link elhelyezése, mely a gyártó oldalára mutat, de csak abban az esetben, ha a gyártó oldalán vásárlásra nincs lehetőség.
  • Videó linkje is elhelyezhető a leírásban, amennyiben olyan oldalra mutat, ahol sem kapcsolatfelvételre, sem vásárlásra nincs lehetőség, illetve ahol elérhetőségek sem szerepelnek.
  • Tilos a tényleges adás-vétel tárgyát képező termék helyett, jutalék elkerülés céljából más, olcsóbb aukció leütésére utaló nyílt vagy burkolt formában történő felhívás, célzás, illetve ilyen aukció linkjének elhelyezése.

Jó Vaterázást kívánunk!

A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?