Mi kerüljön az iskolatáskába?

Tippek

Lassan egy hete, hogy becsengettek és elkezdődött az új tanév. A diákoknak talán ez a legizgalmasabb időszak az iskolában, és amíg nem áll be a napi rutin, a szülőknek sem egyszerű feladat az iskolakezdés.

Ezekben a hetekben tartják meg az első szülői értekezleteket, és ilyenkor derül ki, hogy milyen eszközök, tanszerek maradtak le a bevásárlólistáról, illetve még milyen plusz felszerelésekre, tankönyvekre lesz szüksége a gyerekeknek. Érdemes szétnézni a Vaterán is, hiszen akár többezer forintot is spórolhat, ha mások feleslegessé vált könyveit vásárolja meg.

A tornaórákhoz szükséges felszereléseket sem érdemes órákig keresgélni az üzletekben, a Vaterán többezer kedvező ajánlat közül választhatja ki gyermekének a megfelelő szabadidőruhát, sportcipőt.

Fontos, hogy otthon is meg legyen a tanuláshoz megfelelő környezet. Nem mindig van lehetőség külön szobára, így ha nyugodt helyet szeretne biztosítani a kisdiáknak, válasszon le egy könyvespolccal egy kis részt a szobától, ahol berendezhet neki egy tanulósarkot. A tanuláshoz szüksége lesz egy megfelelő méretű íróasztalra, egy kényelmes forgószékre és egy asztali lámpára, hogy természetes fény híján ne erőltesse meg a szemét.

Nagyobb diákoknál már alapkövetelmény a számítógép vagy esetleg a laptop, így ha még nem volt módja beszerezni, akkor nézzen körül nálunk, hiszen a Vaterán rengeteg kedvező árú számítástechnikai termékből válogathat.

Sikeres tanévet és nagyon jó tanulást kívánunk minden Vaterás kisdiáknak!

A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?