Vásárlói tippek Vatera Black Friday-re!

Tippek

Szia! Láttad már, hogy péntektől újra Black Friday lesz a Vaterán? Ha idén is szeretnéd kedvezményes áron megtalálni a saját kincseidet, gyűjteményed újabb darabját vagy szívesen vateráznál néhány egyedi ajándékot a karácsonyfa alá, akkor tarts velünk november 17. és 19. között! Az alábbiakban megmutatjuk, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy megszerezd a számodra érdekes termékeket akciós áron.

https://www.vatera.hu/blackfriday

Iratkozz fel a Vatera hírlevélre!

Ide kattintva ellenőrizheted a Személyes menüdben, hogy fel vagy-e iratkozva a vaterás vagy lealkudtukos hírlevélre! Ne felejtsd el az oldal alján elmenteni a módosításokat! Ha megvagy, gyere vissza, olvasd el a többi tippet is! 😉

 

Ha érdekel a hirdetés, csillagozd be!

Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a neked tetsző aktív hirdetések elmentésére, viszont azt tudnod kell, hogy kizárólag laptopon vagy asztali gépen látható, egészen addig, amíg nem törölsz cookiet (sütit) a böngésződben.

 

Mobilról használd a Megfigyelem gombot!

Ha nem szeretnél a böngészőtől függeni, akkor jelentkezz be mobilon a Vaterára, és használd a terméklapokon, a termékfotók feletti MEGFIGYELEM gombot. A Személyes menü – Hirdetésfigyelő menüpont alatt megtalálod az összes így elmentett hirdetést, sőt itt azt is beállíthatod, hogy a termék lejárta előtt küldjön értesítő emailt a rendszer, így biztosan nem maradsz le a kinézett hirdetésről.

 

Termékfigyelő a Jolly Joker

Ez a legkomplexebb beállítás a vásárláshoz, lehetőséged van adott alkategória, kulcsszó vagy akár kedvenc eladó termékeinek megfigyelésére. Kövesd a lépéseket!

  • add meg azokat a tulajdonságokat, amik alapján szűrni szeretnél az ajánlatok között (megadhatsz kulcsszót, kategóriát, eladót, stb.)

  • kérhetsz e-mail-es értesítést is

  • ezután határozd meg a küldés gyakoriságát

  • ha az újraindított aukciók is érdekelnek, jelöld be a szöveg mellett található checkboxot

  • végül állítsd be lejáratot az értesítőnek, majd kattints a Elmentem gombra

Részletes leírást a termékfigyelő használatáról »

 

Vatera Biztonságos Vásárlás program

Tudnod kell, ha a Vaterán vásárolsz, és nem kapod meg a terméket, vagy minőségi problémád van vele, akkor az egyedülálló vevővédelmi programunknak köszönhetően visszakérheted a pénzed. Ha a panaszod indokolt, és nem sikerül az eladóval megoldást találni rá, megtérítjük neked az eladó (vagy szállító) által okozott közvetlen kárt 50 000 Ft-ig. Amennyiben 50 000 Ft-nál magasabb összegű kár ért vásárlásod során, a BVP-kérelem benyújtásához rendőrségi feljelentést is kell mellékelned. Ez esetben 100 000 Ft-ig térítjük meg közvetlen károdat.

Ha bármelyik opcióval vagy a Vatera Black Friday hétvégével kapcsolatban szükséged lenne segítségre, kérdezz bátran itt vagy írj az ügyfélszolgálatos kollégáknak!

Vélemény, hozzászólás?