Hirdess te is a Vatera Black Friday-en!

Aktuális

Most péntektől indul az idei Vatera Black Friday, ahová vaterás eladóként te is csatlakozhatsz hirdetéseddel! Tarts velünk az év legpörgősebb időszakában, adj el még több terméket, és szerezz új vásárlókat!

A Vatera Black Friday ideje alatt az akciós hirdetések külön, egy erre dedikált oldalon lesznek listázva, illetve a Vaterán is kiemelten kerülnek megjelenítésre. A legkeresettebb akciós termékekből külön hírleveleket is küldünk a vaterásoknak, az akciót pedig számos egyéb felületen is promótáljuk.

Ha eladóként szeretnél részt venni a Vatera Black Friday-en, akkor legkésőbb november 16. csütörtök éjfélig a “Termékek akciózása” menüpontban állítsd be a hirdetésedre az általad kiválasztott százalékos kedvezményt! Ezután a hirdetés automatikusan bekerül a Black Friday akcióba, és megjelenik a Vatera Black Friday ajánlatok között.

Vaterás eladók gyakran feltett kérdései az akciózással kapcsolatban:

Milyen feltételek szükségesek a termékek akciózásához?

Az ingyenesen használható akció funkciót CSAK FIXÁRAS hirdetésre tudsz beállítani, ha:

  • a hirdetés már legalább 14 napja fut;
  • a termék ára legalább 1000 Ft;
  • a termék nem volt leakciózva az elmúlt 30 napban;
  • pozitív értékeléseid aránya minimum 90%;
  • nincs 200 Ft-ot meghaladó lejárt befizetési határidejű tartozásod;
  • a termék helye Magyarország.

Miből lesz az akciós ár?

Az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi, és eredeti árként ezt vesszük alapul. Például, ha a hirdetés aktuális ára 2000 Ft, de 3 hete 1600 Ft volt, akkor az akció mértéke az 1600 Ft-ból számolódik.

Hogyan állíthatod be az akciót?

Azok a termékeid, melyek a fenti feltételeknek megfelelnek, megjelennek a Személyes menü > Eladás > Termékek akciózása menüpont alatt. Itt a hirdetések előtti jelölőnégyzet segítségével ki tudod jelölni azokat a termékeket, amiket le szeretnél akciózni. Ezt követően a lista alján be tudod állítani az akció mértékét, valamint kezdési és végdátumát. Ha ez is megvan, nincs más dolgod, mint a beállításokat jóváhagyni.

Ha bármilyen kérdésed lenne a fentieken kívül, keress minket bátran itt hozzászólásban vagy közvetlenül az ügyfélszolgálaton.

 

Sikeres vaterázást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?