Tedd ki a polcra életed koncertjét, és támogasd a daganatos gyermekeket!

Aktuális

Négy év után újraindul a Bin There és a Budapest Park közös projektje. Ismét licitálhatsz a kapszulákba zárt Parkos pillanatokra, amelyek örökre magukba zárták kedvenc zenekarod koncerthangulatát és az élményt.

Licitálj a jótékonysági kapszulákra »

A plexicsövekbe a koncertek után megmaradt zenekari szemét kerül, ami a rajongók számára igazi kincs. Kopott pengetők, szakadt gitárhúrok, széttört dobverők, lezúzott mikrofonok, berepedt cintányérok, rongyos setlistek, vagy énekesek által, kézzel írt dalszövegek őrzik meg örökre a Parkos bulik rezgéseit.

November 26. vasárnap este 7 óráig összesen 51 db egyedi tárgyra, ereklyére licitálhatsz a Vaterán. Több nemzetközi sztár (LP, Deftones, Billy Talent) kapszuláját is megszerezted, de a hazai zenei paletta színe-java is hagyott hátra nekünk ínyencségeket a Parkos koncertje után. Így például megkaparinthatod a Carson Coma dedikált, szakad dobbőrjét, Azahriah aláírt setlistjét, Krúbi kézzel írt dalszöveg részletét vagy éppen a Halott Pénz konfettis kapszuláját.

A befolyt összeget a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány kapja, amelynek alapítója és önkéntesei heti rendszerességgel tanítják gitározni a rákos beteg gyermekeket a Semmelweis Egyetem II-es számú Gyermekklinikáján és a Heim Pál Gyermekklinikán.

Alapítvány számlaszáma
Zenével a Rákos Gyermekekért
10402836-50526590-65751022

Vélemény, hozzászólás?