Nyerj 50 ezer Ft értékű üzemanyagkártyát!

Aktuális

SORSOLTUNK! 🥳
Gratulálunk lac463, Novak77_a és rreennii!
Kérjük, mihamarabb válaszoljatok a már kiküldött vaterás nyereményértesítő e-mailre, hogy küldhessük a nyereményeteket! 🙂

Most két legyet üthetsz egycsapásra! Állíts be e-mailes termékfigyelő értesítőt június 30-ig a számodra fontos vaterás eladókról, termékekről vagy kategóriákról, így nemcsak friss infókkal leszel gazdagabb kedvenceidről, de tiéd lehet a 3 db 50 ezer forint értékű üzemanyagkártya egyike is!

https://www.vatera.hu/tankoljingyen/

 

Nincs még termékfigyelőd? Itt a csekklista, hogy játékba kerülj!

1: Keress rá kedvenc termékedre vagy alkategóriádra!
2: Kattints rá a KERESÉS MENTÉSE gombra a listázó oldalon, majd a felugró ablakban állítsd be, hogy milyen időközönként kéred az értesítő emailt!

 

3: Pipáld ki az “E-MAIL ÉRTESÍTŐT IS KÉREK” dobozt, majd állítsd be milyen időközönként és meddig érkezzen a levél, valamint hogy az újraindított hirdetések is szerepeljenek az emailben vagy sem.
4: A beállított keresés bármikor módosítható, lemondható vagy akár törölhető, de ha nyerni szeretnél, állítsd be legalább június 30-ig!
+1: A termékfigyelő emailt a Személyes menü, TERMÉKFIGYELŐ MENÜPONTBAN is beállíthatod, csak válaszd ki a számodra érdekes KATEGÓRIÁT, ELADÓT vagy KERESÉSI FELTÉTELEKET, és kérd hozzá az értesítő emailt. Fontos, hogy a beállított keresés bármikor módosítható, lemondható vagy akár törölhető, de ha nyerni szeretnél, állítsd be legalább június 30-ig!

A részletes játékszabályzatot itt találod »

Még nem tudod, hogy mi az ami érdekel? Böngéssz a legnépszerűbb vaterás kategóriákban, vagy kattanj rá a legkeresettebb szavakra és márkákra!

Vélemény, hozzászólás?