Így lesz egy golyóstollból Porsche bűvésztrükk nélkül!

Aktuális

Még mindig tart a jótékonysági kihívás sorozat, ahol Hajnóczy Soma bűvész megpróbálja a lehetetlent, 100 Ft-ból házat fog venni, amit aztán felajánl egy rászoruló családnak!

A több részből álló kihívás lényege, hogy Soma elárverez egy 100 Ft-ból vásárolt tárgyat a Vaterán, majd az aukción befolyt összegből vásárol egy másik, értékesebb terméket, amire újra licitálni lehet. Az összeg remélhetőleg aukcióról aukcióra egyre több lesz, a végcél egy vidéki ház, amit oda ajándékoz egy rászoruló családnak! ❤

De lássuk a lépcsőfokokat és a számokat!
Unikornisos toll » 130.000 Ft
Jerry’s Nuggets kártyacsomagok » 520.100 Ft
PS5 konzolok » 601.120 Ft
Dedikált gitárok » 4.425.520 Ft
Bud Spencer és Terence Hill relikviák » 6.384.976 Ft
Egyedi festésű elektromos robogók » 8.734.976 Ft

Első ránézésre is látható, hogy a nagy kiugrást a 22 híresség által dedikált gitárok adták, ami mint kiderült hihetetlen jó ötletnek bizonyult, sikerült megtöbbszörözni házvásárlásra szánt összeget. A lenti videóban megnézheted a gitárok átadását, valamint Soma azt is megmutatta, mit történik, ha valaki kamuból licitál… Nincs kegyelem!! 😀 😉

Na de mire lehet licitálni MOST?

Az előző jótékonysági aukción eladott elektromos robogók árából Soma vásárolt egy tökéletes állapotban lévő 1983-as Porsche oldtimert. A licit 4 400 000 Ft-ról indul és jövő csütörtök délután 6 óráig elérhető. A kocsihoz jár 1 év ingyen parkolás a Biatorbágyi oltimer parkolóban és szervízben (autotarolas.hu), valamint egy nevezés az őszi Chrono Classic veterán versenyre.

Licitálok a PORSCHE oldtimer autóra »

 

Mivel itt a veteránautónál már olyan licitek forognak, amit nem mindenki tud megfizetni, ezért a jótékonysági aukció második tételeként Soma beszerzett 30 db Porsche 911 autómodellt, és hogy növelje az értéküket, aláíratta néhány ikonikus autósport versenyzővel (lásd a képen). A dedikált kisautók rekord sebességgel futottak a Vaterán, néhány óra leforgása alatt elkapkodták őket 45 ezres fix áron!

A teljes projekt számunkra is titok, így nem tudjuk, milyen portékák fognak szerepelni a következő kihívásban, de mindig nagyon várjuk, hogy mi fog szerepelni a következő jótékonysági aukción!

Ha érdekel a kihívás, tartsd szemmel Soma vaterás fiókját, és ha későbbiekben is szeretnél képben maradni a kihívással, akkor kövesd a Vatera Facebook oldalát vagy Soma Youtube oldalát.

 

Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok, a bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, aki az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi.

Vélemény, hozzászólás?