Zöldre vált a VATERA BLACK FRIDAY!

Aktuális

A tavalyihoz hasonlóan idén újra megrendezzük a Vatera Black Friday-t, azonban most a kedvezményes ajánlatok mellett szeretnénk nagyobb hangsúlyt helyezni a fenntarthatóságra, és megmutatni, hogy úgy is lehet akciósan vásárolni, hogy közben nem terheled a környezeted.

Zöldre vált a VATERA BLACK FRIDAY!

Az ötletet igazából a vaterás eladóktól-vásárlóktól kaptuk (KÖSZÖNJÜK!♥), hiszen a tavalyi Black Friday-en a legnagyobb meglepetésünkre a használt termékek taroltak. Így született meg a Vatera Green Friday gondolata, amit sikerült megvalósítanunk, ezért november 25-27. között akciós áron vaterázhatsz kincseket újonnan vagy másodkézből, licitálhatsz az 1 forintról induló aukciókon, kialkudhatod a neked legjobb árat vagy megszerezheted akár teljesen ingyen a neked tetsző termékeket!  

TOP termékek a 2021-es VATERA BLACK FRIDAY-en

Kíváncsian várjuk, hogy a Vatera Green Friday-en mi lesz a legkedveltebb akciós kategória, de ami biztos, hogy előző évben a DVD-filmek, a CD-k és a LEGO volt a sláger! A legnépszerűbb tíz kategóriába pedig a könyvek, a bakelitlemezek, a női ruházati cikkek és az érmék, egyéb numizmatikai tételek is bejutottak.

2021-es Vatera Black Friday terméklap előnézeti képe
2021-es Vatera Black Friday terméklap előnézeti képe

 

Vaterás eladók gyakran feltett kérdései az akciózással kapcsolatban:

 

Milyen feltételek szükségesek a termékek akciózásához?

Az ingyenesen használható akció funkciót CSAK FIXÁRAS hirdetésre tudsz beállítani, ha:

  • a hirdetés már legalább 14 napja fut;
  • a termék ára legalább 1000 Ft;
  • a termék nem volt leakciózva az elmúlt 42 napban;
  • pozitív értékeléseid aránya minimum 90%;
  • nincs 200 Ft-ot meghaladó lejárt befizetési határidejű tartozásod;
  • a termék helye Magyarország.

 

Miből lesz az akciós ár?

Az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi, és eredeti árként ezt vesszük alapul. Például, ha a hirdetés aktuális ára 2000 Ft, de 3 hete 1600 Ft volt, akkor az akció mértéke az 1600 Ft-ból számolódik.

 

Hogyan állíthatod be az akciót?

Azok a termékeid, melyek a fenti feltételeknek megfelelnek, megjelennek a Személyes menü > Eladás > Termékek akciózása menüpont alatt. Itt a hirdetések előtti jelölőnégyzet segítségével ki tudod jelölni azokat a termékeket, amiket le szeretnél akciózni. Ezt követően a lista alján be tudod állítani az akció mértékét, valamint kezdési és végdátumát. Ha ez is megvan, nincs más dolgod, mint a beállításokat jóváhagyni.

Akciós ár beállítása a Személyes menüben
Akciós ár beállítása a Személyes menüben

 

Fontos időpontok, ha szeretnél részt venni a november 25-27. VATERA GREEN FRIDAY akción!

  • Fixáras hirdetésedet legkésőbb 11.10. csütörtök éjfélig töltsd fel a Vaterára legalább 21 napra. Ezt akár nulla forintért is megteheted, hiszen 11.07-10. listázási díj mentes napokat tartunk a Vaterán!
  • Az akciót legkésőbb 11.24. csütörtök éjfélig állítsd be a Termékek akciózása menüpont alatt, így a kampány indulásakor a hirdetésed automatikusan bekerül a Vatera Green Friday ajánlatai közé.

 

Az akciós áron kívül a Vatera Green Friday-be úgy is bekerülhet a hirdetésed, ha 1 forintról (minimálár nélkül) indítod, vagy alkuképes irányárat állítasz be a hirdetésedre, esetleg teljesen ingyenesen elvihetőként hirdeted meg a termékedet.

Ha bármilyen kérdésed lenne a fentieken kívül, keress minket bátran itt hozzászólásban vagy közvetlenül az ügyfélszolgálaton.

Sikeres vaterázást kívánunk! 🙂

8 comments

  • Péntek délután már nem írt ki a rendszer feltöltési díjat a nov. 7-10. közötti aukció indításra.
    Sajnos az örömbe némi “üröm” is vegyült, amikor összehasonlítottam az októberi eladások után felszámítandó sikerdíjakat/jutalékokat az új “egységesített” rendszerrel. Az eredmény számomra katasztrofális, a fizetendő jutalék 2,5-szeresére nőne. Volt köztük olyan termék, ahol a jutalék több mint négyszeresére, több mint 30 ezer Ft-tal nőne. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy el kell költöznöm máshova, ilyen brutális áremelést nem tudok túlélni.
    Üdv:
    Sándor

    • Kedves Sándor! A kialakult kényszerhelyzeten sajnos nem tudjunk változtatni, de szeretnénk segíteni. Szerettük volna felvenni veled a kapcsolatot, de a hozzászólásnál megadott email címen nem találtunk a rendszerben. Elküldenéd kérlek a felhasználónevedet? Köszönjük! Üdv, Vatera Tünde

      • Kedves Vatera Tünde!

        Köszönöm a felajánlott segítséget!
        A korábban megadott cím volt az “eredeti” itt a vaterán, csak az ingyenes fiókoknál mindig van gubanc, annál a tárolt levelek száma korlátozott (3000 db), emiatt kb 7-8 éve cseréltem (eleje ugyanaz, csak más szolgáltatónál). Az itteni üzeneteknél pedig az került bele, amit a “kitöltő” elsőként felajánlott. …
        Most az aktuális vaterás szerepel. Írni bármelyikre lehet…
        Sándor

  • Feltöltöm a terméket november 9. indulási időponttal, de a rendszer ír ki feltöltési díjat, annak ellenére, hogy a fenti “fontos időpontok” résznél nov. 7-10 között listázási díj mentességet ígérnek.
    Ez így bizonytalan helyzetet eredményez.

    • Kedves Sándor! Kérlek próbáld meg újra a feltöltést, én most csekkoltam és nem számolt feltöltési díjat a rendszer. Köszönöm! Üdv, Vatera Tünde

Vélemény, hozzászólás?