Listázási díj mentes hét az Otthon és kert kategóriában!

Aktuális

Készítsd fel az otthonodat a bekuckózós őszi estékre, váltsd pénzre a feleslegessé vált bútoraidat, konyhai és lakberendezési tárgyaidat: hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel az Otthon és kert kategóriába!

Adj fel egy hirdetést most!

https://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/

 

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hét részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj mentesség a 2022. október 00:00:00 és 2022. október 23. 23:59:59 közötti időtartamban a Vatera (https://www.vatera.hu/), valamint a TeszVesz (https://www.teszvesz.hu/ ) az Otthon és kert kategóriába való termékfeltöltésre vonatkozik.
  • Az Otthon és kert kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Bútor, lakberendezés; Szerszám, kert; Élelmiszer, vegyiáru; Biztonságtechnika; Állateledel, állattartás;.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Otthon és kert kategóriába újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • október 24. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételeiés a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Vélemény, hozzászólás?