TOP termékek a VATERA BLACK FRIDAY-en!

TOP10

Kedves vaterások! Ezúton is szeretnénk megköszönni nektek, hogy egészen az utolsó pillanatokig velünk voltatok az első vaterás BLACK FRIDAY-en. Hoztunk néhány érdekességet a hétvégéről, mazsolázzatok kedvetekre!

Az akciós hétvége abszolút győztesei a DVD-filmek, a CD-k és az örök sláger LEGO! A legnépszerűbb tíz kategóriában a könyvek, bakelitlemezek és a női ruházati cikkek mellé még az érmék és egyéb numizmatikai tételek is bejutottak.

Az akciós hirdetések többsége használt termékekből állt össze, ezért külön öröm számunkra, hogy a szokásos „új termék-extra kedvezményes ajánlat” kombó mellett is ilyen sikeresek lehettek ezek a vaterás kategóriák.

A könyvek közül elsősorban a családregényeket, thrillereket, illetve a romantikus regényeket kerestétek, az egyéb napokon slágernek számító krimik a negyedik helyre szorultak vissza. A numizmatikai termékek, festmények népszerűbbé válása a pandémia kitörése óta tapasztalható, hiszen a korlátozások miatt számos ismert aukciósháznak kellett lemondania az élőben zajló árveréseket, és nyitnia az online tér felé. Az otthoni lét miatt sokan fogtak lakás felújításba, ezért a lakberendezési és dekorációs termékek szintén népszerűek.

A LEGO minden évben karácsonyi slágernek számít a Vaterán, hiszen sok darabos, bonyolult készleteket is elcsíphettek a bolti ajánlott árnál olcsóbban, és ugyanez igaz a női ruházati és szépségápolási termékekre is.

Top 10 kategória a VATERA BLACK FRIDAY-en

A legtöbb tranzakciót bonyolító  kategória A legnagyobb forgalmat bonyolító kategória
DVD Lakberendezés, lakásdekoráció
CD-k Antik könyvek
Lego Festmények és képek
Regények DVD
Női ruházat CD-k
Szépségápolás, drogéria Háztartási kisgépek
Bakelit lemezek Lego
Numizmatika Porcelánok
Antik könyvek Numizmatika
Történelem Női ruházat

Top 10 keresés a VATERA BLACK FRIDAY-en

TOP kulcsszó TOP márka
légpuska IQOS
diavetítő LEGO
bajonett Matchbox
kanapé Schenk
gombfoci Airsoft
kard Bioptron
ezüst 200 forintos Parkside
festmény Herendi
kutyaház Playmobil
kerékpár Zsolnay

Vélemény, hozzászólás?