HIRDESS TE IS az első Vatera Black Friday hétvégén!

Nincs kategorizálva

A Vatera Black Friday akcióra november utolsó hétvégéjén, november 26. és 28. között kerül sor, melyhez eladóként most te is csatlakozhatsz termékeiddel!

Azon termékeidhez, amelyek legalább 14 napja futnak a Vaterán, %-os kedvezményt tudsz beállítani egy általad megadott időszakra (jelen esetben a Black Friday idejére), így ezen termékeidnél látható lesz a termék eredeti ára áthúzva, illetve a megadott %-os kedvezménnyel kalkulált új akciós ára is.

Tehát ha olyan termékkel szeretnél részt venni a Vatera BLACK FRIDAY akcióban, amely még nincs meghirdetve, akkor legkésőbb november 11-ig töltsd fel vagy indítsd újra a fix áras hirdetésed a maximális 21 napra. 14 nap elteltével a futó hirdetésed automatikusan bekerül a “Termékek akciózása” menüpontba, ekkor beállíthatod a Vatera BLACK FRIDAY hétvégére (november 26-27-28.) tervezett akciós árat.

Hirdetésfeladás »

Ha már fut a Vaterán az akcióra szánt hirdetésed, akkor arra figyelj, hogy legkésőbb november 25-én be kell állítanod a kedvezményt a “Termékek akciózása” menüponton belül, hogy november 26-tól akciós legyen a terméked.

Az akciós ár beállításáról itt olvashatsz bővebben »

Az akcióban résztvevő termékek a Vatera BLACK FRIDAY oldalon lesznek listázva, illetve a Vaterán is kiemelten kerülnek megjelenítésre. A legjobb termékekből külön hírleveleket is küldünk a vaterásoknak, az akciót pedig számos egyéb felületen is promótáljuk.

További információk a Black Friday akcióról »

Sikeres eladást kívánunk!
A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?