Itt az új AKCIÓ funkció!

Fejlesztések

Sziasztok vaterás eladók!

Már alig vártuk, hogy végre megmutassuk nektek legújabb fejlesztésünket, ami várhatóan sok-sok csilingelő forintot fog hozni nektek a Vaterán! Használjátok ki az év legpörgősebb időszakát, állítsátok be a látványos AKCIÓ funkciót fixáras hirdetéseiteknél, és tartsatok velünk az első Vatera Black Friday hétvégén!

 

Az INGYENES AKCIÓ funkció beállításának feltételei:

  • A hirdetés már legalább 14 napja fut;
  • Pozitív értékeléseid aránya minimum 90%;
  • Nincs 200 Ft-ot meghaladó lejárt befizetési határidejű tartozásod.

 

Hogyan tudod akcióssá tenni a hirdetéseidet?

  • Az akció időtartama legalább 1 nap, de legfeljebb 30 nap lehet.
  • A napok az automatikusan újraindított hirdetésnél tovább számlálódnak, így az akció automatikusan törlődik 30 nap után a hirdetésről.
  • Az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi. Például: ha a hirdetés aktuális ára 2000 Ft, de 3 hete 1600 Ft volt, akkor az akció mértéke az 1600 Ft-ból számolódik.
  • A kedvezmény mértéke 10%, 15%, 20%, 25%, 30%, 40%, 50%, 60%, vagy 70% lehet.
  • Még több információ »

 

Az AKCIÓ funkció beállításának lépései:

  1. Azok a termékek, melyek a fenti feltételeknek megfelelnek, megjelennek a személyes menü Eladás -> Termékek akciózása menüpont alatt.
  2. Jelöld meg azokat a termékeket, amiket le szeretnél akciózni.
  3. A lista alján be tudod állítani az akció mértékét, valamint kezdési és végdátumát. Ha ez is megvan, nincs más dolgod, mint a beállításokat jóváhagyni.

 

Hogy lehet vaterás eladóként részt venni a Black Friday akcióban?

Azon termékeidhez, amelyek megjelennek a Személyes menü – Eladás – Termékek akciózása menüpont alatt %-os kedvezményt tudsz beállítani egy általad megadott időszakra (jelen esetben a Black Friday idejére), így ezen termékeidnél látható lesz a termék eredeti ára áthúzva, illetve a megadott %-os kedvezménnyel kalkulált új akciós ára is.

Amennyiben a Black Friday időszakára (november 26-28.) akciót állítasz be egy termékedhez, az automatikusan bekerül a Black Friday akcióba, és megjelenik a Vatera Black Friday ajánlatok között.

Mikor tudod beállítani a Black Friday akciót termékeidhez?

Az akció kezdete előtt 2 héttel tudsz beállítani kedvezményt egy adott termékhez, tehát ha szeretnél részt venni a Black Friday akcióban, legkorábban november 12-én, legkésőbb november 25-én tudod azt beállítani, hogy november 26-tól akciós legyen a terméked.

Az új akció funkció használata ingyenes, ráadásul most a listázási díj mentes hónap keretében 11.07.-ig ingyen meg is hirdetheted minden újonnan feltöltött termékedet.

A Black Friday hétvégéről itt olvashatsz bővebben »

Sikeres adásvételeket kíván,

A Vatera csapata

 

 

17 comments

  • Nekem nem szimpatikus az új funkciónak az a része,hogy a lejárt termékeimet nem tudom újra hirdetni szerkesztéssel.Ez nagyban korlátoz,mert sok termékem “parkol”.

  • Szia Tünde!

    A BF akcióra beállított termékek automatikusan megújulnak, ha az akció vége később járna le, mint maga az aukció?

    • Szia Szunda! Remélem jól értettem a kérdésedet, ha esetleg nem erre gondoltál, írj! Szóval ha a futó hirdetésnél a maximum 30 napos akciót állítottad be, akkor fontos, hogy a hirdetés is legalább eddig fusson. Ez nem automatikus, tehát ilyenkor érdemes az automatikus újraindítást is kipipálni. Üdv, Tünde

      • Szia Tünde!

        Vannak hirdetéseim, amik több, mint 14 napja futnak, ezekre a rendszer felajánlotta a BF akciózás lehetőségét.
        De mivel hirdetés indításakor max 3 hétre lehetett aukciót indítani, így ha jól értem, hiába állítom be hogy mondjuk nov 29-ig tartson a BF akcióm, a termék lejárta nov 26, akkor nem fog automatikusan kitolódni az aukció vége 29-ig.
        Nem állítottam be automatikus újraindítást, mikor feltettem az az aukciókat, szerintem akkor még nem volt, vagy nem olvastam a BF kiírást.
        Most meg hiába próbálnám szerkeszteni a BF akciós aukciókat (bepipálni az automatikus újrahirdetést), mert a rendszer semmilyen szerkesztést nem engedélyez 🙁
        “Az akciózott termékek, az akció időtartama alatt nem módosíthatóak!”

    • Kedves Imonic37! Azok a fixáras hirdetések jelennek meg az akciózás menüpont alatt, amelyek már legalább 14 napja futnak. Üdv, Vatera

  • A GVH nem foglalkozik magán személyekkel. A vaterán is van lehetőség ketté választani a hirdetéseket, mégpedig magán és céges hirdetésekre. Amivel a GVH nem foglalkozik, arra nem kell alkalmazni a GVH gyakorlatát.

      • De szép lenne, ha a beállított 10%-os kedvezmény annyi lenne a terméklapon és nem kb 43%….
        Korrigálok: a kedvezmény 10 %, “csak” a kiinduló árat változtatta meg a rendszer, ott is “csak” egy számjegyet, a legelsőt.: 58 ezer helyett 28 ezer a kiindulási érték.

        Ideje lenne bevezetni a biztonságos vásárlás mellett a biztonságos eladás funkciót (és a kártérítést az eladó számára) is.

    • Kedves Sándor! Igen, elképzelhető hogy a magánszemélyekre nézve nem lenne következménye, de mi piactérként ugyanúgy felelőséggel tartozunk, tehát muszáj hogy betartsuk a szabályokat. Üdv, Vatera

  • “Mezei” vaterás hirdetései max 21 napig tarthatnak. Így az ingyenes aukciózás lehetősége nem számára lett kitalálva, sokkal inkább az egy íróasztalos árukészlet nélküli “vatera shop” üzemeltetőjének szól. Érzésem szerint a vaterás eladók döntő többsége 7-14 nap közötti időtartamot választ hirdetéséhez, ezáltal sohasem fog eljutni az ingyenes akciózás öröméhez…

    • Kedves Sándor! Az akció funkció 14 napos feltétele elsősorban a visszaélések elkerülése miatt, illetve a GVH szabályozása miatt szükséges. Erről találtunk egy remek cikket, amit szeretnénk a figyelmébe ajánlani.
      Fontos, hogy csak azt a futó fixáras hirdetést lehet akciózni, ami úgymond már “megélt” 14 napot a Vaterán (ekkor jelenik meg a Termékek akciózása menüpontban is), és innentől kezdve lesz beállítható az akció mértéke és hossza. Tehát az akciózásra tervezett hirdetéseket alapból 14 napnál több időre kell feltölteni, illetve az automatikus újraindítást érdemes már hirdetésfeladásnál beállítani. Írjon bátran, ha további kérdése lenne az akció funkcióval kapcsolatban, igyekszünk segíteni! Üdv, Vatera

    • Miért választana egy “mezei” vaterás 7-14 nap közötti időtartamot? Ugyanannyit fizet akkor is, ha 21 napra szól a hirdetés. Jutalékot is, és hirdetési díjat is.

Vélemény, hozzászólás?