Házhoz megyünk a csomagodért! – MPL Vaterafutár AKCIÓ

Vaterafutár

A Vaterafutáron megrendelt MPL csomagszállításhoz kérhető “Háznál történő felvétel” 2022.05.02. – 2022. 06.30. közötti időszakban INGYENES!

Most érdemes kipróbálnod, hogy otthonról, kényelmesen adj fel akár több csomagot is, hiszen az akciós időszakban darabszámtól függetlenül a kiszállási díj 0 Ft!  Csak a feladni kívánt csomag díjszabás szerinti alapdíját, illetve az egyéb választott többletszolgáltatások díját kell kifizetned.

Háznál történő felvétel MPL
Háznál történő felvétel akció

Az akciós “Háznál történő felvétel” csomagrendelés menete:

1: Kattints a vaterafutar.hu-n MPL aloldalára: https://www.vaterafutar.hu/#mpl

2: Csomagadatok megadása

Elsőként add meg a csomag adatait, majd a Feladó és a Címzett adatait is. A Háznál történő felvétel mintegy 145 nagyobb településen érhető el, tehát csak akkor tudod igénybe venni ezt a szolgáltatást, ha a “házikó” ikon aktív (kék színre vált). Jelöld be a Feladás helye: Háznál opciót, majd értelemszerűen az Átvétel helyét is.
Rendeld meg a szolgáltatást, és nyomtasd ki a címiratot! A címirat PDF rendelés után azonnal letölthető az oldalról, illetve email-ben is kérheted.

3: Időpont egyeztetés

A rendelést követően az MPL ügyfélszolgálat munkatársa keresni fog telefonon vagy e-mailben, hogy egyeztethessétek, mikor tud menni hozzád a futár a csomagért. Háznál történő feladás esetén a munkanapokon 15.00 óráig beérkezett megrendeléseket az MPL a következő munkanapon, a tárgynapon megküldött értesítőben foglalt időablakban fogja felvenni. A 15:00 óra után beérkezett megrendelések felvétele egy munkanappal később történik.

4: Csomag előkészítése

Csomagold be, amit küldeni szeretnél. Csomagolási útmutatót itt találod.

5: Fizetés

Fizesd ki a csomagfeladás díját készpénzben a futárnál!

MPL Ügyfélszolgálat
06-1-333-7777
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig

Online ügyfélszolgálatok:
Küldemény nyomkövetés  »
Belföldi küldeménnyel kapcsolatos információk  »
Általános információkérés  »
Panasz bejelentése  »
Vatera ügyfélszolgálat   »

A szolgáltatás mintegy 145 nagyobb településen kérhető. A települések listáját ide kattintva találod.

6 comments

  • Nagy örömömre szolgált ez a lehetőség, éltem is vele. Legnagyobb meglepetésemre a megrendeléstől számított 2 óra múlva csengetett a postás, hogy jött a csomagért. Ez nagyon pozitív, és boldogan használnám többször is ezt a szolgáltatást, ha lenne eladásom, és ha meghosszabbítanák az akciót az év végéig (legalább). 🙂

  • Tisztelt MPL csomagszállítás! Sajnos a postások ,nem nagyon törik magukat 🙁 Sem a kiszállítással ,sem az elvitellel .Úgy csinálják ,hogy ne használd a rendszert .A vaterás csomagokat is most már mérik 1-vel .Nem is tudom ,hogy kivitelezik a +/- ft visszavitetését illetve befizetését .+Tortúra .Szerintem több postás személyzet kellene az ablakhoz nem 2 személy és nem lenne gond .

  • Én heti 10 havi 40-50 csomagot adok fel minimum az MPL-lel,de sajnos nálunk nem elérhető a házhoz szolgáltatás,pedig városban lakom Bodajkon,sőt korábban amikor Móron laktam ott sem volt elérhető! Bosszantó és igazságtalannak érzem! Évi 5-6 száz csomagnál,amit már 4 éve k.b. minden évben elküldök 1-2 km séta vagy biciklizés,amikor mások 1-2 havi csomaggal kényelmesen várják,hogy házhoz menjenek érte!!!!Kivételt tehetnének igazán nekem és a hozzám hasonló ügyfeleiknek!!Nem vagyok vállalkozó,nem tudok üzleti szállítást kötni,de garantálom a havi 50 db csomagot!!

    • Kedves László! Igen, Bodajk sajnos nincs fent a postai háznál felvétel listán, viszont a Vaterafutár GLS országosan elérhető és náluk is ingyenes a háznál történő csomagfelvétel. Üdv, Vatera Tünde

  • Tisztelt Hölgyeim/Uraim. Nagyon köszönöm figyelmességüket, ajánlataikat a csomagok feladását illetően. Szeretném tájékoztatni Önöket, nem vagyok eladó! Sőt, lassan a DVD vételekkel is leállok . Koromnál fogva már
    nincs értelme a gyüjtögetésnek, az előreutalások ellenére sokan visszaélnek a küldeményekkel-bizalmatlanná
    tettek. Kizárólag személyesen veszek át a jövőben anyagot, küldést, eladást nem vállalok .
    Tisztelettel: Zoltano36Sárosi

    • Kedves István! Köszönjük a visszajelzést, természetesen a bejegyzésben szereplő ingyenesen igénybe vehető kényelmi szolgáltatás nem kötelező! További jó vásárlást és jó egészséget kívánok! ♥ Üdv, Vatera Tünde

Vélemény, hozzászólás?