Ingyenes hét az Antik-Gyűjtemény kategóriákban!

Aktuális

Ami neked csak kacat, másnak retro kincs! Ezen a héten minden újonnan listázott terméket díjmentesen hirdethetsz meg az Antik-régiség és Gyűjtemény kategóriákban!

Adj fel hirdetést! »

Ahogy telnek az évek, a vintage-retro tárgyak egyre népszerűbbek lesznek! Kutasd át a házat pincétől a padlásig, és add el a régi kincseket! Porcelánok, lemezárugyári játékok, bélyegalbumok, vasútmodellek, régi könyvek és érmegyűjtemények, mind kelendő portéka a vaterázók körében!

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési ) díj mentes hét részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj mentesség a 2022. február 21. 00:00:00 és 2022. február 27. 23:59:59 közötti időtartamban a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Gyűjtemény és művészet kategóriákba való termékfeltöltésre vonatkozik.
  • A Gyűjtemény és Művészet kategóriákba az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Gyűjtemény; Antik, régiség; Kortárs és kézműves alkotás.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Gyűjtemény és Művészet kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2022. február 28. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Sikeres eladást kívánunk!
A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?