Érj el több vevőt, emeld ki a hirdetésed MOST FÉLÁRON!

Aktuális

Eladóként már biztosan megtapasztaltad, hogy egy megfelelően kiválasztott kiemeléssel a meghirdetett terméket akár 10-szer többen megnézik, mint a nem kiemelt hirdetéseket.

Élj a lehetőséggel, próbáld ki valamelyik kiemelést vagy akár az összeset , a felét most mi álljuk! 

ADJ FEL EGY HIRDETÉST MOST! »

FONTOS! Az 50%-os kiemelés kedvezményt KIZÁRÓLAG AZ ÚJ HIRDETÉS FELTÖLTÉSÉVEL EGYIDŐBEN lehet a hirdetéshez hozzáadni! A már futó hirdetésre utólag a kedvezményes kiemelést nem lehet igénybe venni.

 

AZ AKCIÓBAN MOST FÉLÁRON ELÉRHETŐ KIEMELÉSEK:

Szalag kiemelés (300 Ft helyett 150 Ft)

Válassz a hirdetésedre látványos kék színű szalagot egyedi felirattal (pl: AKCIÓ, LEÁRAZTAM, GYÖNYÖRŰ, BOMBA AJÁNLAT, BONTATLAN, HIBÁTLAN, RETRO, RITKASÁG, ÚJ), így még jobban kiemelheted a listázóban és a terméklapon is.

Listázások elejére (400 Ft helyett 200 Ft)

Jelenítsd meg hirdetésed a találati lista elején, a kiemelt ajánlatok között is. A lista elején levő termékeket sokkal többen látják, többen kattintanak rájuk, így többszörösére nőhet a sikeres eladás valószínűsége.

Terméklink a nyitólapon (600 Ft helyett 300 Ft)

Tedd ki hirdetésed a Vatera főoldalára! A nyitóoldalon a Kiemelt ajánlatok rovatban egyszerre 8 szponzorált hirdetés jelenik meg véletlenszerűen, amennyiben a hirdetés még legalább fél óráig aktív.

Színes kiemelés (120 Ft helyett 60 Ft)

Hirdetésed narancssárga megkülönböztetéssel jelenik meg a listaoldalon, kiemelve azt a többi közül. Keltsd fel a látogatók figyelmét, élj a háttérszínezéssel!

Bekeretezés (80 Ft helyett 40 Ft)

Szürke kerettel veszi körül a terméket a listaoldalakon. Tipp: A háttérszínnél sötétebb, ezért a két kiemelés együttes használata még inkább felkelti a figyelmet, és vonzza a látogatókat!

Félkövérrel szedett cím (100 Ft helyett 50 Ft)

A félkövér betűvel szedett hirdetés cím látványosan kiemelkedik a listázó oldalakon, így sokkal több látogatót vonz, megnövelve a sikeres eladás esélyét.

Alcím a listázóban és a terméklapon (100 Ft helyett 50 Ft)

Az alcím használata jelentősen növelheti a termékedre kattintók számát, hiszen pontosabb információkat kaphatnak a hirdetésről egyetlen pillanat alatt.

5 perces hosszabbítás csak aukcióknál! (50 Ft helyett 25 Ft)

Az aukciók nagy részénél a licitek többsége a lezárást megelőző 15 percben érkezik. Ha szeretnéd a termékedért kapható legmagasabb összeget elérni, ez a funkció sokat segíthet, hiszen ha az aukció utolsó 5 percében érkezik rá licit, akkor további 5 perccel tolódik ki a zárás.

Licitálók elrejtése (50 Ft helyett 25 Ft)

Akkor érdemes ezt a lehetőséget választanod, amennyiben olyan aukciót hirdetsz meg, ahol a vevőidnek biztosítani szeretnéd az anonimitást. Ha ezt választod, a licitálók nem jelennek meg a licittörténetben, és a nyertes neve sem fog megjelenni az értékelési oldalon.

 

FONTOS TUDNIVALÓK AZ AKCIÓ RÉSZLETEIRŐL:

  • Az -50%-os kiemelési kedvezmény akció a 2022. február 14. 0:00 és 2022. február 20. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (vatera.hu), valamint a TeszVesz (teszvesz.hu) oldalakat érinti;
  • Az 50%-os kiemelési díj kedvezmény az alábbi kiemelések díjakra vonatkozik: Terméknév lista elejére vétele; Szalag kiemelés; Félkövér kiemelés terméklistában; Bekeretezés; Színes kiemelés; Alcím a listázókban/terméklapon; 5 perces termékhosszabbítás; Terméklink a nyitólapon; Licitálók elrejtése;
  • a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a feltöltési díjat, a jutalékot, a galéria szolgáltatás havidíját és a partnerközpont havidíjat nem érinti;
  • Kiemelést 50%-os kedvezménnyel csak az új hirdetés feltöltésével egyidőben lehet a hirdetéshez hozzá adni, már futó hirdetésre utólag nem lehet a kedvezményes kiemelési promóciót igénybe venni;
  • Amennyiben a hirdetéshez automatikus újraindítás került beállításra, a hirdetés újrainduláskor már teljes áron kerül felszámításra a hirdetéshez beállított kiemelés(ek) díja – feltöltés során erre vonatkozóan beállítható, hogy újrainduláskor is maradjon-e a hirdetésen a kiemelés teljes áron vagy sem;
  • 2022. február 21. napján 00:00-tól a kiemelések a szokásos díjon lesznek ismét elérhetőek hirdetésfeladáskor;

Vélemény, hozzászólás?