Vatera legendák 2. rész

Kávészünet

Sziasztok Vaterások!

Ismét jelentkezik a Vatera legendák sorozat, amiben szeretnénk megmutatni néhány a Vaterán fellelhető érdekes, vicces vagy éppen meghökkentő hirdetést. Reméljük sikerül néhány régi emléket felidézni vagy újra mosolyt csalni az arcotokra. A mondást pedig sose feledjétek, miszerint : “Ami a Vaterán nincs, az nem is létezik.”

A nyitóképen fellelhető dögnehéz használaton kívüli NASA űrrakéta már első blikkre meglepetés – nekünk erősen beindította a fantáziánkat. 😛 Salgótarjánból elvihető, a licit 50 ezerről indul! (hirdetés url)

Szerintünk nincs az az ember itthon, aki ne ismerné őket! ♥ A bábkompozíció jelenleg nem fut az oldalon, de ha mégis szeretnéd megvásárolni, akkor írj az eladóra, biztosan örömmel indítja újra a hirdetést (link).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudjuk ti hogy vagytok vele, de mi imádjuk az egyedi készítésű lámpákat. Ezeket sikerült lementeni az oldalról, ha láttok hasonlót, SZÓLJATOK!! 🙂

Sajnos ez a különleges Schenk huszár festmény már nincs fent a Vaterán, reméljük sikerült eladni és az új tulaj már a nappali falán gyönyörködhet benne! Az alkotás háttere gyanúsan balatonos, nem? 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kis érdekesség a 70-es évekből, működőképes!!, hordozható SONY rádió! Az eladó most 1 forintról indította a hirdetést, ha retro őrült vagy, csapj le rá! (hirdetés link)

És ha már úgyis farsangi időszak van, akkor mutatunk egy sajátkészítés LEGO jelmezt is, ami szerintünk nemcsak különleges, de állati menő! Bár beleférnénk… 😀 (hirdetés link)

FELHÍVÁS! Ha találtok olyan vaterás hirdetést, ami beférhet ebbe a különleges kategóriába, akkor küldjétek el itt a bejegyzés alatt hozzászólásban a linket. Köszi!

Előző blogposzt: Vatera legendák 1. rész

Vélemény, hozzászólás?