Küldjétek a csomagot érintésmentesen!

Vaterafutár

Kedves Vaterafutár felhasználók!

Biztosan nektek is fejtörést okoz, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan küldjetek csomagot, mire figyeljetek, melyik szállítási módot válasszátok. A FOXPOST csapatával most összeszedtünk nektek pár tippet, ami hasznos lehet, ha minél biztonságosabban szeretnétek eljuttatni küldeményeteket.

Erre figyeljetek eladóként, ha csomagot küldtök:

 1. Az első és legfontosabb, ha magatokon vagy a környezetetekben élő hozzátartozón a betegség bármely tünetét észlelnétek, függesszétek fel az értékesítést és az átvételt minimum 14 napra.
 2. Ha tehetitek, kerüljétek a személyes átadást! Ha másképp nem megoldható, akkor is kerüljétek a közvetlen személyes érintkezést. A csomagátadás előtt és utána is fertőtlenítsétek a kezeteket!
 3. Ha futárral küldtök vagy vesztek át csomagot, lehetőség szerint ne érintkezzetek. Ha FOXPOST-tal küldtök házhoz, futárunk érintkezésmentesen fogja átadni a küldeményt a címzettnek. Erről bővebben ITT
 4. Át szeretnétek adni valamit, de nem akartok személyesen találkozni?
  Tegyétek be egy automatába és adjátok meg célnak ugyanazt a helyet! Ekkor a címzett egyből megkapja az átvevőkódot, amivel 7 napig tudja felvenni a csomagját.

 

A Foxpost így segíti a biztonságos és kényelmes csomagküldést:

 • 7 napra emeltük a tartási időt, így akkor küldhetitek vagy vehetitek át a csomagot, amikor boltba vagy gyógyszertárba kell mennetek. Külön csak a csomag miatt ne induljatok el! Ha több időre van szükségetek, ITT kérhettek hosszabbítást!
 • A FOXPOST automatákat naponta többször is fertőtlenítik, de az óvatosság mindig jól jön, ezért használat előtt töröljétek le a kezelőfelületet.
 • Gépelés helyett használjátok feladáskor és átvételkor az emailben kapott QR kódot, majd ezt követően fizessetek az érintésmentes PayPass-al mely nem csak gyorsabb de kevesebb érintkezéssel is jár (április 15.-től 15 ezer Ft-ra emelkedik az érintésmentes fizetés pin-nélküli értékhatára).
 • A csomagok által történő fertőzésveszély minimális, hiszen a csomagok 1-2 napot úton vannak, illetve raktárban is töltenek időt, így a kórokozók jelentős része elpusztul – ezt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) honlapján található információ is megerősíti.

 

Ne feledkezzetek meg szeretteitekről sem!

 • Használjátok ki a csomagautomaták előnyeit! Ha tehetitek, küldjetek védőfelszerelést, fertőtlenítőszert szeretteiteknek, barátaitoknak!
 • Túlvásároltátok magatokat tartós élelmiszerből? Küldjétek el azoknak a rokonoknak, ismerősöknek, akik nehezen jutnak hozzá a boltban.

 

Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!

A Vaterafutár és a Foxpost csapata

Vélemény, hozzászólás?