Mi segítünk, csatlakozzatok ti is!

Aktuális

Kedves Vaterások!

Nehéz helyzetben még fontosabb hogy összetartsunk, ezért a Meska, a Vatera és a FOXPOST egy csapatként állt azok mellé, akiknek most a legnagyobb szükségük van rá. Sokaknak a jelenlegi helyzetben nincs lehetősége megvenni a vírus elleni védekezéshez szükséges védelmi eszközöket, vagy még az alapvető, mindennapokhoz szükséges tárgyakat sem tudják biztosítani a családjuknak, ezért most szeretnénk a ti segítségeteket is kérni!

A Meska.hu és a Vatera együtt keresi azon önzetlen felhasználóit, akik INGYEN felajánlják saját készítésű szájmaszkjaikat vagy egyéb, a karantén ideje alatt szükséges eszközökkel tudják segíteni az arra rászorulókat. 

Az adományokat ingyenesen elküldhetitek a FOXPOST automatákon keresztül!

További részleteket itt olvashattok! »

Április 8. és május 8. között folyamatosan várjuk közösségeink tagjainak felajánlását, amit a rászorulók nevében is nagyon köszönünk! A felajánlott termékeket átadjuk a MAGYAR MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLATNAK, akik közvetlenül eljuttatják azokat a rászorulóknak!

Milyen termékekkel tudtok segíteni?

  • Szájmaszkok (minden típus, saját készítésű is), fertőtlenítőszerek, szappan, folyékony szappan, kézfertőtlenítő.
  • Tartós élelmiszerek, pelenka, működőképes digitális eszköz (PC, laptop, tablet, okostelefon).
  • A Magyar Máltai Szeretetszolgálat adomanyozz.hu oldalán bármekkora összegű adománnyal is tudtok segíteni.

 

A Vateránál mi is igyekszünk segíteni a járvány elleni küzdelemben:

  • A Szent László Kórház Infektológiai osztályának rendeltünk 3 váladékelszívó gépet, amik 2 héten belül megérkeznek a kórházba.
  • A vaterás dolgozók körében pénzgyűjtést indítottunk, a beérkező összeget szintén a Szent László kórház Infektológiai osztály részére utaljuk át.

 

Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre is!
A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?