Licitálj a BudapestPark - BinThere jótékonysági aukciókra

Kapszulába zárt Budapest Parkos pillanatok egy nemes célért!

Aktuális

Képzeljük el, hogy James Hetfield Ernie Ball gitárhúrkészlete, amivel feljátszotta a Master of Puppets lemezen a Battery c. számot, szemetesbe jutott. Pedig hány ember hallgatta a világon annak a húrkészletnek a hangját? Abból csak az az egy van.

Október 25. péntek este 8-ig van időd licitálni az idei évad kedvenc parkos koncertjének egyetlen kézzelfogható, a zenészek által is aláírt lenyomatára! Minden nyertes licit a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítványt támogatja!

Licitálj a BudapestPark – BinThere jótékonysági aukciókra »

Alapítvány számlaszáma
Zenével a Rákos Gyermekekért
10402836-50526590-65751022

Az alapítvány a budapesti Heim Pál Gyermek Kórházban heti rendszerességgel van jelen, és végzi zenei munkáját a rákos beteg gyermekek ágya mellett. A gyermekek állapottól függően nem csak zenét hallgatnak, hanem gitáron megtanulják az alap akkordokat.

Nagyon sok beteg gyermeken tud segíteni az alapítvány, akiknek fontos a zenébe és hangszerbe való kapaszkodás. A nyári alapítványi táborokban pedig tovább fejlesztik a gyermekek a zenei tudásukat. Év közben pedig zenei kurzusok jönnek létre. Az alapítvány folyamatosan vásárol hangszereket azoknak a gyermekeknek, akik hátrányos helyzetük miatt nem juthatnak hozzájuk. Egyre nő a tábora azoknak a beteg gyermekeknek, akik részt szeretnének venni az alapítvány zenei programjában.

Vélemény, hozzászólás?