Még több FOXPOST csomagautomata!

Még több FOXPOST csomagautomata!

Vaterafutár

Kedves Vaterafutár felhasználók!

Remek híreket hoztunk a FOXPOST háza tájáról! Idén ősszel újabb csomagautomatákat telepítenek 15 helyszínre, ezen felül további 24 automata kapacitását bővítik újabb szekrények kihelyezésével.

Küldd csomagjaidat év végéig új FOXPOST helyszínekre, a legolcsóbb 599 Ft-os vaterás áron vagy akciósan 799Ft-tól a Vaterafutáron!

Tovább a rendeléshez »

Már az alábbi helyszíneken is megtalálod automatáinkat:

Bp. 3. ker. Csillag Center
(1039 Budapest, Rákóczi út 36.)
Az automatát a -1 szinten, a mozgólépcső mellett találod.

Bp. 3. ker. Self Store Pláza
(1039 Budapest, Pünkösdfürdő út 52-54.)
A harmadik kerületben már három FOXPOST automata közül választhatsz, így még egyszerűbb a csomagküldés.
Az automatát a Háda felőli bejárati ajtónál, a folyosón jobbra fordulva, a sarokban találod.

Bp. 13. ker. ALDI Váci út
(1132 Budapest, Váci út 14.)
Ha csomagodat a belvárosban a nyugatinál szeretnéd átvenni már 3 lehetőség közül is választhatsz.
Az automatát a Váci út felől nyíló üzletsorra vezető folyosó bal oldalán találod.

Bp. 13. ker. Extreme Digital üzlet Szent István krt.
(1137 Budapest, Szent István krt. 30.)
A hálózatbővítés során ügyeltek arra is, hogy felhasználók által sűrűn használt automatákat tehermentesítsék.
Ilyen volt a Westend is ami sokak kedvence, de hogy minden csomagnak jusson hely, nem is egy, hanem egyből két közeli csomagautomatával is bővítették a helyszínt.  Az automatákat keresd Extreme Digital üzlet bejáratánál, a jobb oldali ajtó mögötti előtérben.

Csepel TESCO
(1214 Budapest, Rákóczi Ferenc utca 191.)
A nagy érdeklődésre való tekintettel elindult a második helyszín Csepelen. Az automatát a kasszasorral szemben lévő oldalon találod.

(legújabb!) Szigetszentmiklós SPAR 
(2310 Szigetszentmiklós, Szent Miklós útja 49.)
Az üzletház folyosóján az Invitel mellett.

Érd CBA Príma
(2030 Érd, Kálvin tér 1.)
Érden már nem csak a TESCO-ban, hanem a Prímában is jelen van a FoxPost! Az automatát az önműködő ajtón túl, bal oldalon a kasszák mögött találod.

Dunakeszi TESCO
(2120 Dunakeszi, Fő út 190.)
Dunakeszin már 3 automata közül is választhatsz így a karácsonyi időszakban is garantáltan célba érnek az ajándékok! A csomagautomatákat a plexi előtti területen találod.

Dunaújváros TESCO
(2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.)
Örömünkre szolgál, hogy Dunaújvárosban is sokan használjátok szolgáltatásunkat így itt is dupláztunk. Az automatákat a bejáratnál a szélfogóban találod.

Nagykanizsa TESCO
(8800 Nagykanizsa, Boszorkány utca 2.)
Nagykanizsán is már két FOXPOST automata közül választhatsz. Az automatákat az üzletsor végén, a patika mellett találod.

Szombathely SPAR
(9700 Szombathely, Hefele Menyhért utca 3-5.)
A szombathelyieket is megleptük még egy automatával. Az automatát az üzlet bejáratánál találod.

Székesfehérvár Spar Viziváros lakótelep
(8000 Székesfehérvár, Viziváros lakótelep 8587/15. hrsz.)
A negyedik csomagautomatát a bejárattól balra, a kasszák mögött találod.

Békéscsaba TESCO
(5600 Békéscsaba, Szarvasi út 68.)
Békéscsabán is dupláztak, a Csaba Center mellett már a TESCO-ban, az üzletsor végén is várják a csomagokat!

Szeged Coop Makkosházi krt. (az üzlet bezárása miatt megszűnt)
(6723 Szeged, Makkosházi krt. 27.)

Pécs Pláza
(7632 Pécs, Megyeri út 76.)
A pécsiek már a negyedik FOXPOST csomagautomatát tudhatják magukénak. A csomagautomata a pláza második bejárata és a PEPCO közötti folyosón található.

Nyíregyháza Interspar Korányi Frigyes utca
(4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes utca)

További jó csomagfeladást kívánunk!

A Vatera csapata

FOXPOST ügyfélszolgálat:
https://www.foxpost.hu/ugyfelszolgalat/
06-1-999-0-369
hétfőtől péntekig,
8-20 óra között

17 comments

 • Én Keszthelyen szerettem volna feladni, de a legközelebbi hely Zalaegerszeg. Szerintem Keszthelyre is érdemes lenne telepíteni egy csomagpontot , mivel sok kisebb település van a vonzáskörzetében.

 • Tisztelt Vatera! Sajnos Mezőkövesden sincs csomagautomata. Sem MPL, sem Foxpost. A legközelebbi Foxpost Egerben van, de mivel helyben dolgozom, és ritkán járok Egerbe elérhetetlen. Ha beutazom, az utazási költséggel együtt többre jövök ki, mintha a posta csomag szolgáltatását venném igénybe. Üdv.: Edit

 • Kedves Vatera! Ahol én lakom ebben az évezredben nem lesz foxpost ( és hol van arra a kérdésre a válasz, hogy akinek küldeném és egy kis faluban él foxpost nélkül)! Már az is egy ajándék, hogy Postánk van! Dunaújvárosban van foxpost de én onnan 30 km-re élek! Többször leírtam főként a dpd radikális áremelése kapcsán, hogy azt az arculatát kezdi elveszíteni a vatera ami vonzóvá tette, az egyediségét jelentette! Gondolok arra, hogy a kis “háztáji” hirdetők lemállanak a rendszerről, mert az olcsó használt termékeikre a magas szállítási díj következtében nem lesz (már most is vannak gondok) kereslet! Az én termékeim többnyire abból tevődnek össze amelyek egy falusi ház körül előkerülnek, vagy amit esetleg az elmúlt 40 évben összegyűjtöttünk a magunk kedvtelésére! Kevés a nyugdíjunk, így megválunk dolgoktól! Nincsenek magas értékű műtárgyaink, az olcsó tárgyakat már nem veszik meg a magas szállítási díjak miatt! Ehhez most még társul, hogy azt a lehetőséget már november 22.-én elveszítjük, hogy nem olcsón ugyan, de háztól házig szállítást kérjünk! Lehet itt ötletelni, hogy hová telepítsenek foxpost fiókokat, csak ez nem hoz teljes lefedettséget (mint a dpd hozott eddig) és ez a probléma két szereplős az ELADÓ és a VEVŐ is kárvallottja! Arról pedig majd a Posta dönt, hogy hová telepít ilyen szolgáltatást, és az nem érzelmi alapon történik! Megítélésem szerint, keresni kellene a megoldást egy olyan futárral aki képes lenne azt nyújtani, mint eddig a dpd! Már vannak termékeim amelyeket nem töltök újra fel csak azért, hogy a hirdetési díjat feleslegesen fizessem, úgy sem veszik meg! Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok! Már nem nagyon számítok arra, hogy jobb lesz! A vatera válaszok is mindig lerázósak! Üdvözlettel, franciska

  • Kedves Franciska! Az biztos, hogy egy cég sem dönt és nem is dönthet érzelmi alapon üzleti kérdésekben, ha talpon szeretne maradni hosszútávon. Ez alól a DPD sem kivétel, éppen ezért is hozták meg ezt a döntést. Az MPL-nél van mód a háztól-házig szolgáltatásra: https://www.vaterafutar.hu/#mpl Üdv, Vatera

   • Kedves Tünde! Köszönöm a választ! Postai lehetőségeket mind ismerem! Azért válaszolok, mert a gyakorlatban a postai háztól,- házig nem ugyan az mint a dpd! A Posta sokkal drágább, merevebb nem szeretem a postát! Meg kell nézni, hogy pld. a terjedelmes felárak mennyivel emelik meg a vevő költségeit! A dpd ebben a kérdésben, rugalmas és most sajnálom csak, hogy nem voltam lojálisabb amikor az árakat emelték! Azt gondoltam eddig, hogy a jobbítás szándékával írok, de kezdek kiábrándulni! Gondolom az mindenki megelégedésére történik ha nem észrevételezek semmit! Üdvözlettel: franciska

 • Balatoni régió miért mostohagyerek?! Északi parton egyetlen darab automata nincs. A legközelebbi Veszprémben van, ami a parti lakosoknak, nyaralósoknak teljesen kiesik a járásból. Pár nagyobb településre kellene, pl. Balatonfüred (Tesco?), vagy Almádi (Coop?), Révfülöp.
  A mostani bővítéseknél már megint olyan helyekre tettek újabb automatát, ahol már amúgy is volt 1-2-3 db…..

  • Kedves Péter! Már meg is kaptuk a választ a FOXPOST-tól! 🙂 A jövő év második felében további 40%-kal szeretnék bővíteni lefedettségüket, tehát van remény, az északi part és egy régebbi hozzászólásban Kata által említett kelenföldi állomás is felmérés alatt van, forgalom és helyszínek szempontjából. Üdv, Vatera Tünde

Vélemény, hozzászólás?