Hirdess, és nyerj zero waste ajándékcsomagot!

Játék

SORSOLTUNK!

Kedves Nyertesek! Hamarosan érkezik hozzátok a nyereményértesítő e-mail. Kérjük, hogy minél előbb válaszoljatok! Gratulálunk! 🙂

sutyika
Favoritom
rosenrot_2008

Ha neked is fontos a környezeted, akkor tarts velünk az ingyenes szezonváltó héten! Add el a felesleges ruháidat, és frissítsd fel a gardróbodat őszi-téli darabokkal, másodkézből a Vateráról!

Tölts fel legalább egy hirdetést most vasárnap éjfélig a Divat kategóriába, és nyerd meg a 3 db 20 ezer Ft értékű zero waste ajándékcsomag egyikét!

Adj fel egy hirdetést most! »

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  •  A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.huDivat kategóriájába történő feltöltésekre vonatkozik, október 7. 00:00:00 és 2019. október 13. 23:59:59 közötti időtartamban. A Divat kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Női, férfi ruházatÉkszer, óraEgészség, szépségápolás.
  •  A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  •  A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Divat kategóriába újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  •  A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  •  2019. október 14. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  •  A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  •  A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  •  A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Divat kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db 20 ezer forint értékű zero waste ajándékcsomagot. Nézd meg a játék részletes szabályzatát.

Vélemény, hozzászólás?