Á-Lom Adománytaxi jótékonysági kampány

Aktuális

„Alig várom már, hogy a saját ágyamban aludjak!”

Ugye, te is érezted már ezt?

Magyarországon körülbelül 50 000 gyermek alszik testvéreivel közös ágyban, vagy olyan fekhelyen, ami nem tudja biztosítani a szükséges pihenést.

Támogasd az Adománytaxi Á-Lom kampányát, hogy minél több gyermek tapasztalhassa meg, milyen saját ágyban aludni. Mert ami neked már felesleges, az másnak még lehet az álom.

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

  1. Ha van Budapesten belül feleslegessé vált, de jó állapotú gyermekágyad, és szeretnéd felajánlani, akkor jelentkezz a lenti linkre kattintva. Az Adománytaxi házhoz megy érte és elszállítja a rászoruló gyerekeknek! A bútorokat összeszerelt állapotban (az emeletes ágyakat szétszerelve) szállítják el a beregisztrált budapesti címekről október 26-27. november 9-10. és november 16-17. napokon. A szállítás előzetes egyeztetés után történik, ezért az adományozás regisztrációhoz kötött.

ITT JELENTKEZHETSZ!   >>

  1. Ha nincs felajánlható bútorod, de mégis szeretnél segíteni, akkor nézz ki a feltételeknek megfelelő ágyat a Vaterán vagy a TeszVeszen, majd küldd el a linket a regisztrációs oldalon. Az Adománytaxi felveszi a kapcsolatot az eladóval, majd egyeztetés után visszajelez neked, és megvásárolhatod a kiszemelt ágyat.

MEGVÁSÁROLHATÓ ÁGYAK >>

  1. Ha nincs lehetőséged felajánlani vagy vásárolni, de egyetértesz a kezdeményezés céljával, pénzadománnyal is segítheted az alapítványt. Minden támogatás számít!
    Felajánlásod az alábbi alapítványi számlaszámra várják:

 

Adománytaxi Alapítvány (Magnet Bank)
16200106-11607326
közlemény: Á-lom

A kampányról további részleteket itt találsz: http://alom.adomanytaxi.hu/

Vélemény, hozzászólás?