A Vatera legújabb eladást segítő fejlesztései

Fejlesztések

A kéréseitek, ötleteitek alapján az elmúlt hetekben megvalósult fejlesztések közül ismét szeretnénk nektek néhányat bemutatni. Ez alkalommal azokat szedtük össze egy csokorba, amelyek a vaterás eladást segítik – próbáljátok ki az összes újítást, és fordítsátok a javatokra a közös munkánk gyümölcsét!

Vatera határok nélkül

Statisztikáink alapján azt láttuk, hogy egyre több külföldi látogató böngészi a Vatera oldalát, sok eladónk pedig jelezte is felénk, hogy feltöltött termékeihez rendszeresen külföldről érkező hozzászólást, vételi ajánlatot kap oldalunkon keresztül.

Hogy eladóinkat még több sikeres adásvételhez segítsük, mostantól lehetővé tesszük a vásárlói regisztrációt számos külföldi országból is: Európa, Észak-Amerika, valamint Oroszország és Izrael lakosai is regisztrálhatnak vevőként piacterünkre.

A külföldi regisztráció lehetőségének megteremtése és az SMS-alapú ellenőrzés kibővítése mellett természetesen már az angol nyelvű oldalon is dolgozunk, amely hamarosan elérhető lesz.
A határok lebontásában a Vaterafutár is aktívan részt vett, mostantól akár 24 országba rendelhettek futárszállítást a DPD-vel, a piaci árakhoz mérten kedvezőbb áron.

 

 

Profi filmleírás egy kattintással a terméklapon

Ha filmet (DVD, blueray, stb) szeretnétek eladni a Vaterán, ezentúl lehetőségetek van ingyenesen igénybe venni új filmadatbázisunkat, amely segítségével termékfeltöltéskor pár kattintással  be tudjátok hívni az adott film adatait a terméklapra, így nem kell időt töltenetek a termékleírással, mégis profi filmleírás jelenik meg a terméklapon. Az új filmadatbázis a filmek tartalmát, felhasználói véleményeket, stáblistát, trailer videókat és egyéb hasznos információkat a terméklapon megmutatva segít, hogy a leendő vásárlók felesleges körök nélkül megtalálják a nekik tetsző filmeket.

Bővebb leírás a funkció használatáról  »

 

Legfrissebb fejlesztésünk: a könyvkatalógus

A film kategória után már a könyveknél is elérhető ingyenes adatbázis szolgáltatásunk! Mostantól ha könyvet szeretnél eladni, egy kattintással behívhatod az eladásra szánt könyv legfontosabb adatait (kiadó, kiadás éve, ISBN szám, oldalak száma), rövid tartalmát és az olvasói véleményeket, egyszóval mindent, ami segít dönteni a leendő olvasónak a vásárlásban.

Még több infó és kép itt  »

 

Termékfeltöltés mobilról is egyszerűen
Mostantól a termékfeltöltéshez elég egy okostelefon is! Nyissátok meg a Vatera új mobilra optimalizált oldalát, és böngésszetek a termékek között, vagy töltsetek fel terméket néhány kattintással.

És egy plusz extra hír a végére

Örömmel jelenthetjük be, hogy már ezerrel dolgozunk az új mobilapplikáción. Ezúton is köszönjük szépen a kérdőívre beérkezett válaszokat, sokat segítettetek a fejlesztésben! Igyekszünk olyan alkalmazást létrehozni, amely mind vásárlói mind eladói oldalról is minden igényeteket kielégíti.

 

További jó Vaterázást kívánunk!

2 comments

  • Tisztelt Vatera! Régóta vásárlójuk vagyok, s eddig megvoltam elégedve mind az árú minőségével, mind a postázással, mind pedig a honlappal. Most vagy két napja azt tapasztalom, hogy a keresett árúra nem tudok rámenni ( hol tart a licit, mikor jár le stb.) mert egyszerűen nem jön be. Most nálam van hiba??? vagy rosszul állítottam be vmit?? Most nem tudok böngészni, nem tudok licitálni. Ebben kérem a segítségüket.
    Köszönettel: szarvas195

    • Kedves szarvas195!
      javasoljuk a gépén a böngésző (firefox, chrome) frissítését, és egy előzmény és süti (cookie) törlést is, ez valószínűleg meg fogja oldani a problémát
      Üdvözlettel,
      Vatera

Vélemény, hozzászólás?